El PSC celebra l'increment d'inversió previst per la Generalitat per al 2005


  • Comparteix:

Els socialistes es feliciten de l'inici del projecte de l'estació de FGC a Vullpalleres i afirmen que fins ara no hi havia cap previsió pressupostària per aquesta estació

Els socialistes es feliciten de l'inici del projecte de l'estació de FGC a Vullpalleres i afirmen que fins ara no hi havia cap previsió pressupostària per aquesta estació

El PSC de Sant Cugat s'ha mostrat molt satisfet de les inversions previstes pel govern català a la nostra ciutat l'any 2005, que inclouen entre d'altres l'inici del projecte de l'estació de FGC de Vullpalleres o l'acabament de la novena i desena escola i de l'IES Sant Cugat. Els socialistes han explicat que l'objectiu del tripartit és reduir la despesa ordinària per poder incrementar de forma important el capítol d'inversions.

La inversió per habitant s'incrementarà l'any 2005 a Catalunya en més de 300 euros respecte l'any 2003, passant dels 365 euros per persona a 669. Així ho ha explicat el diputat socialista Josep Casajoana, que ha assegurat que l'objectiu del govern català és cenyir-se el cinturó pel que fa a la despesa ordinària i poder incrementar, en canvi, el volum d'inversions.

Josep Casajoana

La inversió per habitant és de669 euros davant els 365 del 2003. El tret fonamental d'aquests pressupostos és un augment de la inversió a canvi de contenir la despesa corrent.


En el cas de la nostra comarca, la inversió prevista és de 270 euros per habitant.

Pel que fa a projectes previstos a la nostra ciutat, destaquen la construcció de l'IES Sant Cugat, amb una partida de 2.838.000 euros, la construcció dels mòduls que falten de la novena i la desena escoles de primària -5.400.000 euros-, o l'inici del projecte de l'estació de FGC a Vullpalleres, dotat de moment amb 242.213 euros.

El portaveu local del PSC, Jordi Menéndez, ha celebrat que es posi fil a l'agulla en aquest projecte i ha afegit que han hagut de fer 'mans i mànigues per garantir que es fes', ja que segons ha dit, mai hi havia hagut una reserva pressupostària per part de FGC ni per part del departament d'Obres Públiques i Política Territorial, tal i com s'havia afirmat.

Jordi Menéndez

És l'inici del projecte, ja que tot allò que ens havien dit que estava en marxa era mentida, no hi havia cap reserva pressupostària per començar l'estació.


Els pressupostos aprovats pel govern català contemplen també una partida de més de 242.000 euros per fer una actuació de millora al CAP Valldoreix, una partida per millorar el Centre d'Alt Rendiment o una actuació de consolidació urbanística al Polígon Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.