Susanna Pellicer tanca amb el final de mandat gairebé 20 anys en la política local


Temes relacionats

Mayte Pérez s'acomiadarà de la política quan acabi el mandat (26/gen/19)

Esther Salat deixarà la política local quan acabi el mandat (25/gen/19)


  • Comparteix:

Susanna Pellicer, als estudis de Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Susanna Pellicer, als estudis de Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, tancarà la seva etapa a la política local quan acabi el mandat. En un comunicat, la regidora explica que 'després de 16 anys dedicada a la política local, quatre a Valldoreix i 12 a Sant Cugat, crec que aquest és el moment de tancar la meva etapa com a professional en l'àmbit polític'. Ara, explica, començarà 'un nou camí professional amb il·lusió'.

Pellicer va engegar la seva tasca a l'administració pública com a vocal de CiU a Valldoreix. L'oportunitat per assumir responsabilitats a l'Ajuntament li va venir de la mà de l'alcalde Lluís Recoder el 2007, quan va assumir les regidories de Cooperació, Immigració i Igualtat. 'Vaig entrar a la política per ajudar i servir els demés', explica. 'Les àrees que he portat han implicat sempre el tracte directe amb les persones, en especial, les vulnerables'.

Una dedicació que va mantenir quan va passar a ser tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania el 2011 amb Mercè Conesa al capdavant de l'equip de govern. Són unes responsabilitats (ara al capdavant de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge) que mantindrà fins al final de mandat.

'La Bíblia diu que és més benaurat donar que rebre, i això ho he viscut de primera mà', reflexiona i fa referència a l'agraïment de les persones beneficiàries dels serveis que presta la seva àrea. 'Una abraçada d’un avi o un ball en un casal, una rebuda amb somriures i floretes en un centre de persones amb discapacitat o unes paraules de gratitud en un lliurament de claus d'un pis social no tenen preu', explica.

Pellicer qualifica de 'privilegi' haver conegut molts regidors i regidores, 'alguns dels quals han esdevingut els meus millors amics i amigues'. També dona les gràcies al PDeCAT i als batlles amb qui ha compartit executiu: Lluís Recoder, Mercè Conesa i Carmela Fortuny 'per la confiança que m'han mostrat'. També posa en relleu la feina del personal del consistori: 'El meu equip sempre ha estat format per gent treballadora, fidel, afables i disposada a donar el 100% per millorar la vida dels altres'.

La marxa de Pellicer se suma a les de les també regidores de l'equip de govern Esther Salat i Mayte Pérez.


Susanna Pellicer

He tingut la sort de treballar amb equip molt bo. Sempre m'ha agradat treballar amb les persones i he tingut la sort d'estar en una àrea d'atenció directa amb les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.