Neus José s'estrena com a vocal a la primera junta de veïns ordinària de Valldoreix


  • Comparteix:

Neus José va prendre possessió el 10 de gener / Foto: Cugat.cat

Neus José va prendre possessió el 10 de gener / Foto: Cugat.cat

La junta de veïns de Valldoreix es reuneix aquest dijous en sessió ordinària a partir de les set de la tarda a l'EMD. Una sessió que serveix per incorporar Neus José al grup de PDeCAT-Actuem i nomenar-la representant de l'EMD a diverses entitats i administracions. També es debatran les mocions presentades pels grups, dues propostes de Cs pel que fa al servei de correus i la vespa asiàtica, dues d'ERC-MES en relació a la zona verda i al foment de l'associacionisme a centres educatius i una de la CUP-PC i ERC-MES per a reservar espais per la ubicació d'un nou camp de futbol al territori. La sessió es pot seguir per 'streaming' al web de l'EMD i a Cugat.cat.

Ordre del dia
1. Aprovació de l'esborrany de l'acta del ple ordinari del dia 15 de novembre de 2018, el ple extraordinari del dia 13 de desembre de 2018, el ple extraordinari del dia 24 de desembre de 2018 i ple extraordinari del dia 10 de gener de 2019.

2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
A) Moció de Ciutadans per a instar les autoritats competents a millorar el servei de l'oficina de correus de Valldoreix.
B) Moció de Ciutadans per a prevenir l'efecte de la implantació i expansió de la vespa asiàtica a l'EMD de Valldoreix.
C) Moció dels grups CUP-PC i ERC-MES per tal de reservar els espais necessaris per a la ubicació d'un camp de futbol a Valldoreix.
D) Moció del grup d'ERC per recuperar l'efectivitat de la zona verda.
E) Moció del grup d'ERC per fomentar l'associacionisme als centres educatius de Valldoreix.

3. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de novembre de 2018 fins al 10 de gener de 2019.

4. Nomenar a la Sra. Neus José Rodríguez representant de l'EMD de Valldoreix al Consorci del Parc de Collserola, al Consell General de l'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural de Sant Cugat del Vallès, a l'Òrgan especial per la gestió de la xarxa d'espais d'interès natural, al Comitè Local de la Creu Roja de Valldoreix i nomenar a la Sra. Elena Degollada Bastos representant al Consell Escolar de Sant Cugat del Vallès, al Consell Escolar de l'Escola Jaume Ferran i Clua i al Consell de Participació de l'Escola Bressol.

5. Incorporació de la Sra. Neus José Rodríguez al grup municipal de PDeCat-Actuem.

6. Aprovació de les factures de l'any 2018 i aprovació de la modificació pressupostària 1/2019 d'incorporació d'aquestes factures.

7. Modificació pressupostària del Pressupost 2019 número 2/2019.

8. Acció de govern.

9. Precs i preguntes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.