Òmnium finançarà projectes ciutadans que promoguin llengua, cultura i cohesió social

L'entitat inicia un procés participatiu perquè la ciutadania presenti propostes sota el paraigua de persones associades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una assemblea de socis de l'enitat / Foto: Òmnium Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'una assemblea de socis de l'enitat / Foto: Òmnium Sant Cugat

La secció local d'Òmnium Cultural ha obert un procés participatiu perquè la ciutadania, associada o no a l'entitat, presenti projectes enfocats a promocionar la llengua, la cultura i la cohesió social al territori. La presentació de projectes es podrà fer fins al proper 15 de març, tant a través del correu electrònic de l'entitat com presencialment a la seu d'Òmnium, al carrer dels Marges, 31. La junta local en seleccionarà tres, que portarà a votació dels socis. Aquests hauran d'escollir el projecte guanyador, que es donarà a conèixer el 23 d'abril.

El projectes no podran superar els 3.000 euros i hauran de detallar aspectes com les accions a realitzar, l'estimació de persones voluntàries i les seves funcions, així com el calendari previst. A més, s'haurà de justificar la relació del projecte en qüestió amb els objectius plantejats: llengua, cultura, cohesió social, ensenyament i emancipació nacional.

Es tracta d'una idea acordarda a l'assemblea anual de socis de l'entitat i que va plantejar la posada en marxa d'aquest projecte per 'donar veu a les idees dels socis'.

Així ho ha explicat el president de la secció local d'Òmnium Cultural, Lluís Bonet, en declaracions a Cugat.cat. Bonet ha opinat que es tracta d'una bona manera de 'vehicular els projectes i les idees que tenen les persones associades', ja que ha explicat que tot i que es tracta d'un procés participatiu obert a tothom, els projectes presentats hauran d'anar en nom d'una persona associada.


Lluís Bonet

Es tracta de donar veu al soci. És una via perquè els socis pugui vehicular les seves idees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.