El Teatre-Auditori s'immisceix en una història de desamor amb 'La dansa de la venjança'

L'equipament ha acollit un muntatge on el públic s'ha assegut a banda i banda de l'escenari


  • Comparteix:

El divorci de la Clàudia i en Roger no ha passat desapercebut pel Teatre-Auditori. 'La dansa de la venjança' s'ha pogut veure en tres sessions a l'equipament santcugatenc en un muntatge on el públic s'ha assegut al davant i al darrere de l'acció, ben a prop dels actors. Laia Marull i Pablo Derqui han donat vida als personatges en aquesta obra, escrita per Jordi Casanovas, dirigida per Pere Riera i estrenada a Sant Cugat, on l'amor i l'odi es mesclen per abordar 'la part més instintiva de l'individu'.

Una part instintiva que es deixa anar a l'obra quan apareix un tercer personatge al conflicte: el fill de la parella. 'Amb aquesta figura esclaten totes les alarmes i es desordenen totes les lògiques dels protagonistes', explica Riera. Una tensió que és clau per a l'obra que arribi a l'espectador, però sense deixar de banda el gaudi del muntatge. A l'obra es produeixen 'moments tensos, teatrals, de vida', reflexiona Riera, que afegeix que vol que l'espectador 's'ho passi bé patint amb el patiment dels personatges'.


Pere Riera

Es produeixen moments de vida que són molt gebradors. Espero que l'espectador s'ho passi bé patint amb el patiment dels personatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.