La sala polivalent serà una realitat abans d'acabar l'any


  • Comparteix:

Imatge de l'espai on s'ubicarà la sala polivalent / Foto: Cugat.cat

Imatge de l'espai on s'ubicarà la sala polivalent / Foto: Cugat.cat

La reivindicada sala polivalent, que s'ubicarà als Cinemes Sant Cugat, estarà acabada a finals d'any. Així ho ha anunciat l'Ajuntament, qui preveu adjudicar properament els treballs per començar les obres a principis de maig. El nou equipament acollirà activitats socials i culturals, així com concerts, un dels compromisos acordats entre l'equip de govern i ERC-MES per a l'aprovació del pressupost del 2019. Així, el cost de la seva construcció s'eleva fins als 1,35 milions d'euros.

Aquesta sala polivalent s'adequarà a les instal·lacions dels Cinemes Sant Cugat, concretament al pis superior, mentre que l'inferior mantindrà les sales de projeccions. Així, es preveu una sala diàfana de 500 metres quadrats preparats per acollir tot tipus d'esdeveniments.

Partides per fer realitat la sala polivalent
  • 470.000 euros per dur a terme la primera fase d’adequació de l’espai. Aquesta partida prové del pressupost d'inversions del 2018, que incloïa una reserva de 500.000 euros.

  • 280.000 euros per realitzar l’adequació acústica de l’espai amb l’objectiu de fer compatible la realització de concerts en aquesta sala amb altres espectacles que es puguin fer al mateix Centre Cultural.

  • 600.000 euros per realitzar el projecte escenotècnic i equipar la sala amb tots els elements imprescindibles perquè pugui acollir actes culturals i socials.


  • El cost de l'adequació que no queda sufragrat amb els 500.000 euros del pressupost d'inversions del 2018 es finançaran amb el pressupost inversions del 2019. Concretament, 100.000 euros estan previstos al pressupost d'inversions del 2019 i 780.000 que s'afegeixen fruit del pacte pressupostari entre el PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES.

    Una vegada superada la primera fase d'obres, està previst que l'adequació acústica i el projecte escenotècnic comencin al setembre.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.