Aturada d'un centenar de treballadors de l'Ajuntament en contra d'un 'judici vergonyós'


Temes relacionats

L'independentisme de Sant Cugat fa una crida a 'aturar-ho tot' en suport als presos (12/feb/19)


  • Comparteix:

Un centenar de treballadors de l'Ajuntament s'han concentrat aquest dimarts al migdia davant del consistori per mostrar el seu rebuig contra el judici dels nou líders independentistes acusats per l'1-O. Una aturada de cinc minuts convocada per l'Adic, l'Assemblea de treballadors públics en defensa de les Institucions Catalanes, que ja fa més d'un any que es concentra contra la 'repressió' de l'Estat espanyol.

Entre els acusats, el santcugatenc Raül Romeva, que també ha estat present en les reivindicacions dels assistents. Lemes com 'jo acuso', 'llibertat' i 'ens jutgen a tots' han presidit la concentració, a la qual s'han sumat representants locals d'entitats com l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural i membres de l'equip de govern, entre ells el regidor Carles Brugarolas i l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que han llegit conjuntament un manifest de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). L'acte ha acabat amb un cant conjunt d''Els Segadors'.

Aturada a Valldoreix
Treballadors de l'EMD s'han sumat a la concentració d'aquest dimarts al migdia i també han llegit el manifest de l'AMI en veu del president de l'EMD, Josep Puig.
Concentració contra el judici a l'EMD de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix
Concentració contra el judici a l'EMD de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix





Gemma Foj

És un punt d'inflexió important, s'ha arribat a un judici que no havia d'haver arribat mai. Hem cregut oportú sortir i unir esforços amb membres de l'equip de govern i altres entitats que també volien mostrar el seu rebuig pel que està passant.

Carmela Fortuny

Vull pensar que la justícia ha de tenir les garanties, però tal i com van les coses ja es preveu cap a on anirà. Sempre he defensat l'absolució i no m'imagino res més. Tenim una oportunitat per mostrar al món aquest judici de la vergonya des de Madrid i també des dels municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.