El PP vol que Sant Cugat distingeixi les empreses que promouen la conciliació familiar

Proposen crear un segell de qualitat anomenat 'Empresa amiga de la família'


  • Comparteix:

Els treballadors de Boerhringer tenen un pla de conciliació familiar i laboral. / Foto: Localpres

Els treballadors de Boerhringer tenen un pla de conciliació familiar i laboral. / Foto: Localpres

El PP proposarà al ple d'aquest dilluns que la ciutat distingeixi les empreses que promouen la conciliació familiar i laboral. Amb una moció, instarà l'equip de govern a crear un segell de qualitat anomenat 'Empresa amiga de la família', així com definir els paràmetres per atorgar-lo i crear una comissió tècnica. També plantejaran que s'estudiï la possibilitat de premiar aquestes empreses amb alguna contraprestació com la cessió gratuïta d'espais publicitaris a instal·lacions municipals.

Entre els paràmetres per concedir el segell, els populars proposen que es tingui en compte si les empreses tenen un horari flexible, faciliten el treball a distància i si fan les reunions de nou del matí a quatre de la tarda.

Justament, fa un any Cs ja va presentar una proposta semblant al ple que no va prosperar.

Moció de suport a Juan Guaidó
Els populars també demanaran al ple, amb una altra moció, que la ciutat doni suport a Juan Guaidó com a president encarregat de Veneçuela en compliment, expliquen, de la Constitució veneçolana vigent. També demanen que la ciutat insti el govern espanyol a liderar el procés de suport al país llatinoamericà per 'celebrar unes eleccions lliures' i que es col·labori amb diferents organismes i organitzacions internacionals per paliar 'la crisi humanitària' que viu el país, diuen.




Álvaro Benejam

És una proposta que hem vist que ja apliquen altres municipis de l'Estat espanyol que tenen una composició demogràfica similar a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.