Fortuny assegura que l'hospital de referència s'ubicarà a Sant Cugat

El projecte que també donaria servei a Rubí i Castellbisbal es concretarà després de les eleccions municipals


Temes relacionats

Rubí recull signatures per reclamar un nou hospital de referència per a la comarca (13/feb/19)


  • Comparteix:

L'hospital de referència per a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal s'ubicarà a Sant Cugat. Així ho ha afirmat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, qui ha avançat al 'Línia directa' de Cugat.cat que té el compromís de la conselleria de Salut perquè aquest equipament estigui al municipi, tot i que la Generalitat no ha concretat com serà ni quina fórmula s'utilitzarà per poder tenir aquesta infraestructura.



Durant anys, l'hospital de referència ha estat una reivindicació dels municipis de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. En el seu moment es va projectar la seva construcció a Rubí, un projecte que va quedar aturat. Posteriorment s'han possat sobre la taula altres opcions com la compra de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) o la utilització d'una part de les seves instal·lacions.

En tot cas, ara, ha explicat Fortuny, la conselleria reconeix la necessitat de comptar amb aquest nou hospital, que acollirà Sant Cugat. Aquest compromís neix d'una reunió amb la secretària de Salut, qui va assegurar que l'hospital s'ubicarà a Sant Cugat, tot i que la concreció d'aquest projecte no se sabrà fins després de les eleccions municipals.

'El reclamaré de manera incansable', ha afirmat Fortuny, qui s'ha mostrat satisfeta pel compromís de la conselleria.

L'anunci de l'alcaldessa arriba després que l'Ajuntament de Rubí hagi engegat una campanya per reprendre la construcció de l'hospital de referència en aquest municipi, una iniciativa a la qual ja s'han afegit 2.500 suports.




Carmela Fortuny

Per primera vegada ens diuen que ha de ser a Sant Cugat. La resposta va ser, 'no us podem dir amb quin tipus de dispositiu, però serà a Sant Cugat'. Jo confio que serà així.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.