Francesc Cardoner serà el candidat de Primàries Valldoreix

L'expresident de l'EMD ha estat l'únic en presentar candidatura al procés de primàries


Temes relacionats

La direcció nacional de Demòcrates no avala una coalició amb Junts per Sant Cugat (14/feb/19)

Ja es coneixen els candidats que es disputaran el lideratge de Primàries Sant Cugat i Valldoreix (14/feb/19)


  • Comparteix:

Fotografia de família amb Francesc Cardoner, segon per la dreta / Foto: Cugat.cat

Fotografia de família amb Francesc Cardoner, segon per la dreta / Foto: Cugat.cat

Francesc Cardoner serà el candidat de Primàries Valldoreix. L'expresident de l'EMD ha estat finalment l'únic candidat que s'ha presentat pel territori després que David Sempere, exregidor d'ERC, hagi retirat la seva candidatura per presentar-se només per Primàries Sant Cugat. Així ho ha anunciat el comitè electoral aquest dimecres en l'acte de cloenda de la campanya de Primàries al restaurant La Fonda i que ha servit com avantsala de la votació de dissabte per elegir l'ordre de la llista de Sant Cugat, amb nou candidats. Un total de 772 persones s'han inscrit per participar en la votació de la candidatura que a la Casa de Cultura i a l'Espai Jove, de deu del matí a vuit del vespre. També ho podran fer telemàticament, a partir de les vuit del vespre del dia anterior i fins a les vuit del vespre del dia següent.

Cardoner ha explicat a Cugat.cat que a ell li 'hauria agradat que hi hagués dos candidats' però que respecta la decisió de Sempere. El valldoreixenc també ha remarcat que ara 'toca treballar' per fer un Valldoreix 'més humà i participatiu'. Tot plegat en un acte que ha comptat amb la presència de la portaveu de Demòcrates de Catalunya, Titón Laïlla, que ha destacat la llista de Sant Cugat per aplegar 'molt talent'. Ha afirmat estar 'convençuda que entraran a l'Ajuntament'.

Durant la cloenda, tots els candidats han signat el 'Segell Republicà', un decàleg que insta els signants a promoure la construcció d'una nova república amb una sèrie de valors. Han disposat d'un torn de paraula per demanar el vot i defensar el seu projecte.

Els candidats
Margarida Codina, els membres de Demòcrates Lluís Fernàndez, Joan Recasens i Juan-José Vara, també Clara Forn, Violant Emilia González, Xavier Olivella i Òscar Parés. Per a Valldoreix, Francesc Cardoner, antic president de l'EMD del territori.




Francesc Cardoner

A mi m'hagués agradat fer les votacions. Ara toca treballar. Volem aconseguir un Valldoreix més humà i més participatiu.

Titón Laïlla

Aquesta llista reuneix molta quantitat de talent i que prové de molts àmbits. Crec que és una candidatura que fa molta falta a Sant Cugat i que estarà al proper Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.