El PSC reuneix el passat i el present dels seus 40 anys d'història


  • Comparteix:

El PSC ha volgut retrobar el passat i el present de la formació amb una reunió, al voltant de la taula, de quatre dècades de municipalisme. Ho ha fet en un sopar de partit aquest divendres que ha reunit una cinquantena de personalitats vinculades al món municipal de la formació com per exemple l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu o exregidors del partit com Maria Sansa, Àlvar Roda i Ferran Villaseñor. Tot plegat en una vetllada capitanejada pel primer secretari local del PSC, Pere Soler, que també ha volgut tenir un record cap a membres del partit que ja no hi són com els dos exalcaldes socialistes Àngel Casas i Oriol Nicolau.

'El PSC ha estat un dels partits clau en el municipalisme', ha reivindicat Hereu. Una opinió a la qual també s'hi ha sumat Soler, que ha recordat que entre els assistents hi havia el Joan Nieto, un dels primers regidors socialistes al consistori de la ciutat.

La vetllada també ha comptat amb la primera secretària de la Federació PSC Vallès Oest, Ana María Martínez, que ha lloat la tasca municipal del PSC i ha insistit en la necessitat de fer sinergies entre ciutats. Soler ha afegit que 'Sant Cugat no es pot seguir mirant el melic'.

Polèmica amb Rubí sobre l'hospital de referència
Martínez, també alcaldessa de Rubí, s'ha referit a les darreres declaracions de Carmela Fortuny sobre una possible ubicació de l'hospital de referència a Sant Cugat i no a Rubí. Martínez ha qualificat el fet de 'deslleialtat institucional per part de la Generalitat' i ha explicat que encara no ha pogut parlar ni amb Fortuny ni amb Salut sobre la qüestió. Tot i així, en saber que Fortuny va 'matisar' les seves declaracions al darrer ple, Martínez ha dit que 'potser algú s'ha colat una mica i els altres han afirmat que no ho havien dit'.






Pere Soler

Al llarg d'aquest temps hem tingut regidors com el Joan Nieto que va contribuir a pacificar la ciutat i a construir els primers serveis.

Jordi Hereu

El PSC ha estat un dels partits que més ha cregut en el municipalisme. El que celebrem és que al llarg de 40 anys s'ha transformat la ciutat amb esperit de servei.

Ana María Martínez

Jo no coneixia que l'alcaldessa de Sant Cugat ho havia matisat. Entenc que potser algú li ha dit que s'havia colat una mica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.