La CUP-PC Valldoreix critica que se'ls silenciï al butlletí de l'EMD

Lamenta que la publicació contingui 'les bondats del govern' i es planteja accions legals si se segueix repartint


  • Comparteix:

Humet critica que el butlletí informatiu del territori sigui un 'publi reportatge' del govern / Autor: Localpres

Humet critica que el butlletí informatiu del territori sigui un 'publi reportatge' del govern / Autor: Localpres

Mala maror a Valldoreix pels darrers continguts de l''Info Valldoreix', el butlletí informatiu de l'EMD. La CUP-PC s'hi sent 'silenciada' ja que, segons expliquen, en una de les últimes edicions hi van publicar 'una opinió molt crítica amb el govern' de l'EMD, però el butlletí no va arribar a gran part del veïnat 'per suposats problemes amb la distribució'. En un comunicat també exposen que en una nova edició de l'Info' repartida aquest dilluns només hi figuren 'els mèrits del govern', que s'atribueix 'moltes propostes sorgides de l'oposició'. Per això, anuncien que estudiaran accions legals si la publicació es continua repartint ja que aquest dilluns va ser el darrer dia legal per distribuir 'informació partidista' amb motiu de les eleccions espanyoles.

En declaracions a Cugat.cat, el portaveu de la CUP-PC, Xavier Humet, creu que el govern del PDeCAT-Actuem 'ha buscat un sistema alternatiu' a la memòria de mandat que volia fer en la darrera modificació pressupostària i que finalment va retirar. 'Pretenien destinar 13.500 euros a fer una memòria i nosaltres els vam dir que els diners públics no es podien fer servir per a aquesta qüestió', ha dit. Per això, apunta que aquest dilluns 'van repartir a corre-cuita aquest publireportatge'.






Xavier Humet

Ells volien fer aquesta despesa, nosaltres vam fer al·legacions. Van rectificar i ara busquen una altra manera per fer-ho i el reparteixen a corre-cuita perquè a partir d'avui és període electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.