Puig es postula a l'EMD com el 'primer interessat' a millorar la seguretat a Valldoreix

Presenta Junts per Sant Cugat Valldoreix al costat de Fortuny com a garantia de futur pel territori i el municipi


  • Comparteix:

Seguir millorant la seguretat a Valldoreix. Aquesta és una de les prioritats de Josep Puig com presidenciable a l'EMD de Junts per Sant Cugat Valldoreix. Aquest dimarts ha presentat la seva candidatura i s'ha definit com 'el primer interessat' a millorar aquesta qüestió. Un assumpte que ha recordat que el va portar a fer el salt a la política el 2007 amb l'organització veïnal Actuem per Valldoreix, i que el segueix preocupant. També ha reivindicat la feina feta al capdavant del govern durant aquest temps i s'ha compromès a 'pedalar' al costat de Sant Cugat i de l'alcaldable Carmela Fortuny per fer que 'Valldoreix i Sant Cugat ens segueixin enamorant'.

En un acte al Club Esportiu Valldoreix, el també actual president de l'EMD ha explicat que no ha estat un any fàcil ja que s'ha hagut de mantenir al marge de la política durant un temps a causa d'una malaltia i ha agraït als companys de govern 'que l'absència no s'hagi notat'. També ha dit tenir 'més força i energia' que mai per entomar la quarta cursa al govern de l'EMD com a candidat i ha demanat als assistents la seva confiança.

També ho ha fet l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, que amb un discurs similar al que ja va fer en la presentació de la seva candidatura, ha lloat Puig i la seva tasca. 'Coneix Valldoreix pam a pam, carrer a carrer', ha dit d'ell. També l'ha definit com un 'home treballador' amb qui hi ha bona sintonia i ha demanat al públic que optin tant per ell com per ella a Valldoreix. 'No volem que ningú ocupi Valldoreix', ha dit Fortuny.

Valldoreix i Sant Cugat, 'parella de fet amb un futur plegats'
Fortuny també ha definit Valldoreix i Sant Cugat com un 'tàndem que ha de pedalar plegats', així com una 'parella de fet que té un futur conjunt' i en la qual 'caldrà tenir en compte les diferències' de les dues zones. 'Millorarem el conveni entre Sant Cugat i Valldoreix si cal', ha dit l'alcaldable de Junts per Sant Cugat.

L'acte també ha comptat amb l'exalcaldessa Mercè Conesa, que dimarts passat també va assistir a la presentació de Fortuny com a candidata, així com també amb els actuals membres de la coalició PDeCAT-Actuem a l'EMD de Valldoreix i alguns integrants del PDeCAT-Demòcrates.







Josep Puig

La meva entrada a la política va ser arran de la seguretat. Soc el primer interessat en què ningú visqui a casa seva de manera incòmoda.

Carmela Fortuny

En Josep coneix Valldoreix pam a pam, cada carrer, cada veí. És un home treballador, enamorat del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.