L'Ajuntament lliura 32 pisos de lloguer protegit a gent gran

També destina set pisos a emergències socials


  • Comparteix:

La majoria de pisos lliurats són d'un dormitori / Foto: Ajuntament

La majoria de pisos lliurats són d'un dormitori / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha entregat aquest dijous les claus de 32 pisos de lloguer protegit a gent gran en situació de vulnerabilitat. Es tracta d'una promoció d'habitatges a l'avinguda Rius i Taulet que s'ha construït a través de l'empresa municipal Promusa, i que també inclou set habitatges per a emergències socials. L'immoble disposa de cinc locals comercials i d'un aparcament soterrat.

Els pisos lliurats, la majoria d'un dormitori, han estat construïts amb paviments antilliscants, sense ressalts i amb lleixes enlloc d'armaris. Tot plegat s'ha fet seguint un estudi sobre les necessitats de la gent gran, elaborat pel Centre de Vida Independent, Progress i l'ETSAV.

La promoció forma part del Pla Estratègic de l'Habitatge i del Pla d'Acció Promusa 2030, que preveu construir més de mil pisos de lloguer protegit en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.