El PSC també reclama que es retiri i refaci el concurs municipal de publicitat

La CUP-PC i ERC-MES també s'han queixat sobre aquesta licitació


  • Comparteix:

Integrants del PSC / Foto: PSC

Integrants del PSC / Foto: PSC

El PSC vol que l'Ajuntament retiri el contracte municipal de publicitat i que elabori un nou concurs 'on hi hagi una garantia legal i d'oportunitats per a tothom'. Així, els socialistes se sumen a la CUP-PC i a ERC-MES a l'hora de criticar el procediment de la licitació, la qual, asseguren, conté 'errors'. El portaveu del grup municipal del PSC, Pere Soler, al passat ple, ja va fer referència a aquest concurs i va lamentar que les seves bases són 'tan específiques' que 'hipotequen el contracte de publicitat per als propers anys'.

L'obertura de pliques del concurs s'ha efectuat aquest divendres, però encara no s'ha donat a conèixer el resultat. Malgrat això, els socialistes insisteixen perquè es refaci. 'Demanem que, si no s'ha fet correctament i si això posa en risc el nom de Sant Cugat, es busqui una solució perquè tots els licitadors tinguin una oportunitat', ha explicat el portaveu de l'executiva socialista, José Gallardo.

En un comunicat, el consistori informava que Secretaria General va donar conformitat a l'informe jurídic corresponent a aquesta contractació.

Sobre els dubtes al respecte del concurs, Gallardo ha assegurat que la majoria de l'oposició vol que es faci un replantejament.




José Gallardo

Demanem que, si no s'ha fet correctament i si es posa en risc del nom de Sant Cugat, es busqui una solució per refer-ho i que els licitadors tinguin igualtat d'oportunitats.

José Gallardo

La Secretaria General diu que hi ha errades i ens agradaria saber quines són.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.