Sant Cugat torna a escenificar el suport a les víctimes de terrorisme

L'Ajuntament commemora el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme arran d'una moció de Cs


  • Comparteix:

Imatge del minut de silenci / Foto: Localpres

Imatge del minut de silenci / Foto: Localpres

Una vintena de regidors i treballadors del consistori s'ha sumat aquest dilluns al minut de silenci davant del crespó negre situat a la façana de l'ajuntament amb motiu del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. És el segon any que l'Ajuntament commemora aquest dia, fruit d'una moció de Cs aprovada al ple el 2017.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha recordat que els atacs terroritstes han afectat també Catalunya i Sant Cugat i cal 'visualitzar' la unitat dins del consistori per solidalitzar-se amb les víctimes.

El Dia Europeu de les Víctimes de Terrorisme té lloc l'11 de març, data que coincideix amb l'aniversari de l'atemptat d'Al-Qaeda a l'estació d'Atocha de Madrid el 2004, que va costar la vida de 191 persones i va provocar més de 2.000 ferits.





Carmela Fortuny

Malauradament Catalunya no s'escapa del terrorisme. També tenim santcugatenques que l'han patit. El nostre suport, el nostre reconeixement i una visualització que, de manera unànime, Sant Cugat hi està en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.