L'Ajuntament repensarà els usos de l'espai municipal on es troben les carpes Drinkking

La discoteca es troba a la carretera de Rubí

La carretera de Rubí entre el Centre Comercial i l'Hipòdrom / Foto: Google Maps

Política

Publicat el 18/mar/19 per Sergio Morales

Els 'problemes de seguretat i convivència' derivats de la ubicació de les carpes Drinkking a un espai municipal de la carretera de Rubí, entre l'Hipòdrom i el Centre Comercial, es posaran sobre la taula amb una comissió específica. Es tracta d'una mesura acordada al ple d'aquest dilluns gràcies a una moció del PSC a la qual s'hi han sumat el PDeCAT-Demòcrates i el PP i que ha rebut el suport de la resta de grups, tret de la CUP-PC i Cs, que s'han abstingut. Des de començament d'any fins ara s'han registrat dos casos d'agressions sexuals a l'entorn d'aquest espai d'oci i una baralla tumultuària que va comportar la detenció de sis persones.

Escolta-ho

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El text lamenta que no 'hi ha cap tipus de control sobre la subcontractació' de l'espai i que hi ha diferents contenciosos amb el concessionari per impagament del cànon establert. De fet, actualment s'han iniciat els processos per anul·lar la concessió i propiciar la devolució de l'espai. Així, la moció insta posar sobre la taula els possibles usos d'aquests terrenys. Es tracta d'una manera, segons el portaveu del PSC, Pere Soler, 'd'agafar el toro per les banyes' per definir el futur de la zona. El socialista, però, no vol que es descarti cap possibilitat, fet pel qual no tanca la porta perquè l'espai segueixi destinat a l'oci.

El terreny on es troba l'establiment d'oci és al sector del sòl urbanitzable del Turó de Can Mates Oest, zona sobre la qual s'està elaborant un planejament urbanístic. Això haurà de determinar l'ordenació definitiva de l'espai.

La CUP-PC i Cs s'han abstingut per la poca concreció dels acords de la moció. La regidora cupaire Lourdes Llorente ha qüestionat el valor de la moció, ja que el mandat és a punt d'acabar i, per tant, s'haurà de disoldre la comissió.


DECLARACIONS

Pere Soler

Agafem el toro per les banyes i repensem l'espai, però sense anular cap possiblitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio