ERC afirma que, per a ells, no hi ha cap crisi amb el soci de govern

El portaveu republicà afirma que el seu grup ja ha debatut i acceptat el pressupost municipal

Política

Publicat el 22/nov/04 per Ester Castanyer

El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, assegura que, per al seu grup, no hi ha cap crisi dins l'equip de govern municipal. Segons Pomar, ERC ja ha debatut i acceptat el pressupost per al 2005 i també el Pla d'Actuació Municipal, i que si s'han abstingut en la votació sobre si deixar la presentació del PAM sobre la taula ha estat perquè no tenien clares les explicacions del secretari general i no han pogut debatre-ho prèviament amb CiU, tal i com havien demanat.

Des del grup municipal d'ERC han explicat que si s'han abstingut en la votació per decidir si es deixava o no sobre la taula la presentació de les bases econòmiques del Pla d'Actuació Municipal 2005-2007, ha estat perquè creien que calia reconduir la situació que s'ha generat amb el debat.Segons Pomar, han demanat a l'alcalde que aturés un moment el ple per debatre què calia fer,i davant la negativa de Recoder, els republicans han decidit abstenir-se. Així ho ha argumentat el portaveu d'ERC, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Donada la situació que s'havia creat,hem demanat una interrupció del ple per poder reconduir la situació i parlar amb el soci de govern, però no se'ns ha concedit i hem decidit abstenir-nos.


Pomar ha afegit que, en cap moment, la seva abstenció ha estat motivada per la voluntat que el debat s'ajornés, ja que segons ha dit, ERC ja ha debatut i acceptat el pressupost i la proposta del Pla d'Actuació Municipal. És per això que el portaveu republicà afirma que, per a ells, no hi ha cap crisi.

Eduard Pomar

Per ERC no hi ha cap crisi, de fet nosaltres ja hem negociat i acceptat el pressupost amb el soci de govern. Ara, com a socis de govern hem demanat una reunió per parlar.


ERC ha demanat la mateixa nit una reunió al seu soci de govern per parlar d'aquesta situació. Aquesta trobada podria celebrar-se aquest mateix dimarts.