El concurs municipal de publicitat, informació per als regidors no adscrits i Can Cabassa, al torn de precs i preguntes

És el darrer punt de l'ordre del dia del ple


  • Comparteix:

El ple té lloc el tercer dilluns de cada mes / Foto: Cugat.cat

El ple té lloc el tercer dilluns de cada mes / Foto: Cugat.cat

Les informacions que arriben als regidors no adscrits, el concurs municipal de publicitat i els vessaments d'aigües fecals a Can Cabassa han estat alguns dels temes que els regidors de l'oposició han comentat al torn de precs i preguntes. És el darrer punt de l'ordre del dia del ple municipal.

ESCOLTA-HO

El regidor no adscrit Xavier Cortés (00'15'') fa un prec a tots els portaveus de grups municipals perquè es trobi la fórmula perquè tota la informació arribi també als regidors no adscrits.

El portaveu del PP, Álvaro Benejam (01'45''), demana informació sobre les retribucions de tots els agents de la Policia Local. Se li facilitarà en comissió informativa.

El portaveu del PSC, Pere Soler (02'20''), reclama que 'quan un regidor demana explicacions, se li donin'. Considera que l'equip de govern no ha respost a les preguntes que el socialista ha fet sobre el concurs municipal de publicitat. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, creu que l'equip de govern ha donat la resposta pertinent.

El socialista també ha explicat que al pav1 cal arranjar les proteccions de les cistelles. El tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, assegura que ja està previst fer aquestes millores.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian (04'10''), pregunta sobre casos d'enverinaments a gossos al Turó de Can Mates. També demana informació sobre l'auditoria a l'Ajuntament que va quedar aturada fa mig any. Se li respondrà en comissió informativa.

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor (05'15'') demana informació sobre vessaments d'aigües fecals a Can Cabassa. Pregunta si existeix algun pla per evitar aquesta situació. Se li respondrà en comissió informativa.

La portaveu d'ERC-MES (07'00''), Mireia Ingla, demana al tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, informació per un conveni entre l'Ajuntament i SantCugatCreix, que es va abordar al darrer consell sectorial. Rovira assegura que farà extensiva la informació a tots els grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.