Els 25 anys del Teatre-Auditori, en xifres

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre l'equipament posa les entrades a meitat de preu


Temes relacionats

Els 25 anys del Teatre-Auditori, documentats per Cugat.cat (27/nov/18)


  • Comparteix:

Dos milions d'espectadors, 1.359 espectacles i 1.662 funcions. Amb aquestes xifres el Teatre-Auditori ha arribat al quart de segle consolidant-se com un espai de referència a la ciutat. L'equipament s'ha convertit en parada obligatòria per a qualsevol muntatge que giri pel escenaris més rellevants del circuit cultural català. Aquest dimecres, Dia Mundial del Teatre, descobreix perquè el Teatre-Auditori és un dels més importants atractius de la ciutat. Per celebrar-ho, l'equipament rebaixa el preu de totes les entrades a meitat de preu fins les dotze de la nit. Queden exclosos d'aquest descompte el concert de tancament de temporada de Diana Krall i el concert d'Andrea Motis, que inaugurarà el 51è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona a l'octubre.

El Teatre-Auditori, en xifres
Al llarg d'aquest quart de segle, el 55% de la programació del Teatre-Auditori han estat funcions, la majoria de les quals han estat obres de teatre (494), seguides de les funcions de dansa (160), la màgia, l'humor, la poesia i el circ (110) i els musicals (62). Els espectacles, en canvi, han ocupat el 45% de la programació amb propostes familiars (260), concerts de clàssica (223), concerts de cantautors i grups (223) i òperes (79).

Una de les peces clau del Teatre-Auditori és el seu taller d'escenografia que ha construït, des de 1993, més de 250 escenografies de diferents muntatges teatrals i musicals de companyies nacionals i internacionals.

Compromís amb la ciutat
El compromís del Teatre-Auditori amb la localitat es fa palès amb els programes Escoles en Moviment, quan la programació de l'equipament dóna pas a un mes de juny íntegrament a celebrar els festivals de finals de curs de les escoles de dansa, i el Sant Cugat Balla, l'acte conjunt amb les escoles des dansa de la ciutat per celebrar el Dia Mundial de la Dansa.

En aquest sentit, cal destacar que l'equipament i els seus diversos espais són la seu de propostes com el Festival Petits Camaleons, el Festival Nacional de Poesia (FNP), la Cantània i la Cantata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.