El PP acusa Turu d'aturar millores a Valldoreix en no consensuar el pressupost


  • Comparteix:

El PP acusa Montserrat Turu d'haver frenat l'avenç de diverses millores a Valldoreix en negar-se a votar la modificació dels pressupostos en parts, tal com van reclamar els populars i CiU. Segons el PP, la manca de diàleg de la presidenta de l'EMD va frenar un acord entre les forces polítiques en perjudici dels valldoreixencs.

El PSC va acusar tant el PP com CiU de frenar millores a Valldoreix en rebutjar la modificació de pressupostos de l'EMD. Els socialistes van criticar populars i nacionalistes per aprofitar el vot negatiu del vocal no adscrit Narcís Clavell per bloquejar l'acció de govern. Entre les millores incloses a la modificació, hi ha treballs a l'escola Ferran i Clua i al Casal d'Avis, i la millora de sous als treballadors a l'EMD.

Com a resposta a les acusacions del PSC, el PP ha destacat que es van oferir a l'equip de govern per aprovar diverses parts de la modificació dels pressupostos, exceptuant la remodelació de la seu de l'EMD.

Canal respon així a Turu i al vocal d'Economia, el socialista Joan Gaya.

Josep Maria Canals

Turu va anar al Casal d'Avis a dir que l'oposició no volia les millores per a l'equipament. Això és una acusació falsa.


Canals també ha criticat les declaracions de l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, sobre la modificació dels comptes de Valldoreix. Segons el vocal del PP, Gausa ha rebut informació incorrecta dels representants socialistes a l'EMD de Valldoreix.

Escoltem Canals.

Josep Maria Canals

Abans de parlar, el senyor Gausa s'hauria d'informar, perquè, si no ho fa, fica la pota.


Canals ha destacat que va proposar a Turu la modificació del pressupost en diverses parts amb temps suficient per analitzar l'oferta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.