La CUP-PC vol que Sant Cugat tingui un protocol per atendre els menors no acompanyats

Els cupaires presentaran una moció al respecte al ple d'aquest abril


  • Comparteix:

Usuaris del centre de menors Lledoners en una activitat a les Planes / Foto: Localpres

Usuaris del centre de menors Lledoners en una activitat a les Planes / Foto: Localpres

La CUP-PC portarà al ple d'abril una moció per establir a la ciutat un protocol per atendre els menors no acompanyats (MENA) que arriben al territori. Els cupaires volen que des de l'administració es protocolitzin les accions a fer per respondre a l'arribada dels menors i que es millori la coordinació entre el consistori i les entitats que gestionen l'acollida de les persones nouvingudes. A la moció també demanen que la localitat doni suport al programa de mentoria de MENA de la Generalitat i que s'estudiï implantar-lo al municipi, com al centre de menors Els Lledoners.

En declaracions a Cugat.cat, la regidora de la CUP-PC Lourdes Llorente ha explicat que des de la coalició es van assabentar de la iniciativa a àmbit nacional i que van decidir dur-la al municipi. 'S'ha de fer tot el que calgui per ajudar a aquests menors', ha manifestat Llorente.





Lourdes Llorente

Ja havíem llegit amb anteriorat que era possible que s'iniciés aquest pla i ens va semblar una proposta molt interessant, sobretot tenint en compte que hi ha un centre de menors a la ciutat i que cal iniciatives per ajudar aquests joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.