CiU i ERC donen per tancada la 'crisi de confiança' i refermen la voluntat de governar junts


  • Comparteix:

En un comunicat, els dos socis asseguren que han renovat la voluntat de gestionar conjuntament l'Ajuntament

En un comunicat, els dos socis asseguren que han renovat la voluntat de gestionar conjuntament l'Ajuntament

CiU i ERC han reconduït el pacte de govern, quaranta-vuit hores després de la 'crisi de confiança' que va provocar la votació diferenciada dels dos socis de govern en el ple municipal. L'equip de govern assegura que CiU i ERC han renovat la seva voluntat de continuar gestionant conjuntament l'Ajuntament en aquest mandat.

La crisi oberta aquest dilluns entre els dos socis del govern municipal s'ha tancat en 48 hores, després d'una reunió mantinguda entre representants de les dues forces polítiques. La reunió ha estat encapçalada per l'alcalde, Lluís Recoder, i el portaveu del grup municipal d'ERC, Eduard Pomar. A la trobada també hi ha assistit el portaveu del grup municipal de CiU, Joan Recasens, i altres representants d'ambdues formacions.

Després de la trobada, els dos socis de l'equip de govern, CiU i ERC, asseguren que han renovat la seva voluntat de continuar gestionant conjuntament l'Ajuntament, i han anunciat que es convocarà, per dilluns vinent, un altre ple municipal extraordinari per aprovar el pressupost municipal per l'exercici del 2005.

L'alcalde, Lluís Recoder, afirma que la confiança entre els socis de govern s'ha refermat després de la crisi.

Lluís Recoder

Jo vaig parlar d'una crisi de confiança pel vot diferenciat en el ple. Però després de la reunió, queda refermada la voluntat de seguir treballant junts en el futur i això implica un important dipòsit de confiança mútua.


El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, manté que entre els dos socis de govern no hi ha cap 'crisi de confiança' i assegura que ara la prioritat és aprovar el pressupost per al 2005. L'escoltem.

Eduard Pomar

La reunió d'avui ha servit per clarificar que no hi havia cap postura diferent sobre els pressupostos ni el PAM. No hi ha hagut cap crisi de confiança i ara hem de continuar amb el mandat i aprovar els pressupostos.


L'equip de govern, però, no ha volgut aclarir encara si presentaran al ple del proper dilluns les bases econòmiques del Pla d'Actuació Municipal 2005-2007.

Recordem que l'alcalde va decidir suspendre el ple de dilluns passat sense haver tractat cap dels punts de l'ordre del dia, després que els tres regidors d'ERC s'abstinguessin en la votació sobre la conveniència de debatre al ple el Pla d'Actuació Municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.