Arriba el ple amb menys mocions dels grups municipals del mandat

La sessió té lloc dilluns a partir de les quatre de la tarda


  • Comparteix:

La sessió comença a les quatre de la tarda / Foto: Cugat.cat

La sessió comença a les quatre de la tarda / Foto: Cugat.cat

L'ajuntament acull dilluns un ple ordinari que, a l'ordre del dia, incorpora només tres mocions dels grups municipals. És la sessió amb menys punts d'aquest tipus en el que va de mandat. Al ple també s'aprofitarà per fer una declaració de la junta de portaveus per commemorar el 40è aniversari dels ajuntaments democràtics. Els polítics posaran de manifest el seu acord amb dues mocions institucionals: una perquè es posi en marxa el projecte 'Apadrina un parc'; l'altra, a proposta d'ERC-MES, perquè es consolidi l'ampliació del servei de FGC per Festa Major. El ple arrenca a les quatre de la tarda i es pot seguir en directe a Cugat.cat i a Facebook. A les vuit del vespre tindrà lloc l'audiència pública.

Mocions dels grups municipals
La CUP-PC presenta una moció a la qual s'han sumat ERC-MES, PDeCAT-Demòcrates, ICV-EUiA i el PSC-CP i que servirà per donar suport per establir un programa per atendre els joves que migren sense referents adults. La suma dels grups que signen el text garanteixen ja la seva aprovació.

El PP defensarà una proposta en suport a l'educació diferenciada i 'en suport al dret dels pares a educar lliurement els seus fills'.

Finalment, ICV-EUiA vol que l'Ajuntament insti la Generalitat a retirar el nou decret de mesures urgents per millorar l'accés a l'habitatge. La moció dels ecosocialistes també demana als grups parlamentaris que no ratifiquin aquesta norma. La formació considera que el text està fet a mida dels promotors i que no respon a l'emergència habitacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.