Els municipis de la demarcació de Terrassa estudien solucions conjuntes a l'abandonament de gossos


  • Comparteix:

Sant Cugat i Rubí mantenen contactes per construir de forma conjunta un refugi d'animals

Sant Cugat i Rubí mantenen contactes per construir de forma conjunta un refugi d'animals

Els ajuntaments de la demarcació de Terrassa han acordat treballar de forma conjunta per buscar solucions al problema de l'abandonament de gossos. Els alcaldes de la zona volen anticipar-se a la normativa que prohibirà, a partir del 2007, el sacrifici a les gosseres dels animals abandonats a la via pública.

En una reunió d'alcaldes de la demarcació de Terrassa, celebrada aquest dimecres a Vacarisses, els representants municipals de la zona han acordat buscar solucions conjuntes per fer front a l'abandonament d'animals de companyia. Una qüestió especialment important tenint en compte que, a partir del 2007, una nova normativa prohibirà el sacrifici dels animals abandonats a la via pública.

Ho explica l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Malauradament hi ha molta gent incívica que abandona els gossos. El problema recau sobre els ajuntaments, i estem buscant solucions conjuntes.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha confirmat que ha iniciat converses amb l'Ajuntament de Rubí per estudiar la possibilitat de buscar uns terrenys per construir, de forma conjunta, un refugi d'animals abandonats. De tota manera, si els contactes no avancen, Pomar ha assegurat que l'equip de govern manté la proposta de construir una gossera de titularitat municipal.

D'altra banda, els alcaldes de la demarcació de Terrassa han acordat donar un impuls, de forma conjunta, al Camí dels Monjos. Per potenciar aquest eix cultural i històric, els ajuntaments de Sant Cugat, Sant Quirze, Matadepera i Terrassa estan estudiant vies de col·laboració. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Volem donar una empenta al Camí dels Monjos, com a eix cultural que recupera la tradició i serveix per posar en comú fets històrics amb projecció de futur.


Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després d'una de les reunions periòdiques que mantenen els alcaldes de la demarcació de Terrassa per tractar temes d'interès comú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.