El ple aprova el projecte 'Apadrina un parc' per a la preservació dels espais verds de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els infants s'encarregaran de la cura d'un parc o espai verd de la ciutat / Foto: Localpres

Els infants s'encarregaran de la cura d'un parc o espai verd de la ciutat / Foto: Localpres

L'Ajuntament posarà en marxa el projecte 'Apadrina un parc', una iniciativa dirigida a les escoles i amb la qual es pretén involucrar l'alumnat en la conservació i millora dels parcs i jardins de la ciutat. A través d'una moció original de Cs que ha esdevingut institucional, aquest programa ha de servir per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir en bon estat els parcs i jardins de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El text demana a l'Ajuntament una valoració inicial de l'estat dels parcs i dels espais que podrien formar part del projecte. El programa 'Apadrina un parc' també ha de servir per a millorar els entorns a partir de campanyes puntuals de plantació d'arbres i arbusts.

Els alumnes -de les escoles que es vulguin adherir al projecte- s'encarregaran de traslladar a l'Ajuntament les incidències que detectin als seus respectius parcs durant el programa. Un cop finalitzi s'informarà a la ciutadania, a partir de panells, de la tasca que han fet els infants amb una exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.