La cessió d'espais de la Festa Major i la zona d'oci de la carretera de Rubí, als precs i preguntes


  • Comparteix:

El torn de precs i preguntes ha conclòs la sessió plenària / Foto: Cugat.cat

El torn de precs i preguntes ha conclòs la sessió plenària / Foto: Cugat.cat

Els grups polítics han preguntat a l'equip de govern sobre la concessió dels espais de la Festa Major, l'adhesió del nom de Guillem Agulló al nomenclàtor de Sant Cugat i els problemes de civisme que es concentren a la zona d'oci de la carretera de Rubí. També han volgut saber què es farà amb la brossa acumulada en uns terrenys rere les instal·lacions de Jardiland i s'ha recriminat l'actitud de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, cap al cos de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil durant l'acte del Dia de les Esquadres.

1. Núria Gibert (CUP-PC) (30'') Vol conèixer els problemes pels quals no s'ha donat un emplaçament a la Festa Major Alternativa (FMA) ni a l'Entitat Multicultural de cara la Festa Major (FM) d'enguany. Gibert també ha preguntat per què no s'estan realitzant els tallers sobre relacions no abusives als centres educatius de la ciutat. Des de Cultura, Sílvia Solanellas, respon que encara no es poden atorgar els espais de la Festa Major.

2. Lourdes Llorente (CUP-PC) (6'45'') Torna a preguntar sobre l'espai de la FMA i per què a la Comissió Informativa de Cultura no s'ha tractar la qüestió. La cupaire ha demanat també l'informe tècnic de compatibilitat de l'ús de la Sala Polivalent amb l'ús dels cinemes i el Teatre-Auditori.

3. Èric Gómez (ERC-MES) (8'30'') Demana que s'inclogui al nomenclàtor de Sant Cugat el nom de Guillem Agulló, el jove assassinat fa 25 anys a mans d'un grup d'extrema dreta. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, diu que se'l respondrà en comissió informativa.

4. Xavier Cortés (regidor no adscrit) Exposa la seva preocupació cap a les activitats que es duen a terme a la zona d'oci de la carretera de Rubí. Cortés demana una reunió per tractar les qüestions pertinents per resoldre la problemàtica. Des de Territori, Joan Puigdomènech informa que els convocaran en una reunió properament.

5. Dimitri Defranc (regidor no adscrit) (12' 30'') Demana que es trobi una solució a la quantitat de brossa que s'acumula als terrenys -d'ús privat- que hi ha rere les instal·lacions de Jardiland.

6. Álvaro Benejam (PP) (14') Recrimina a l'alcaldessa que no agraís la presència dels cossos de la Policia Nacional i ni de la Guàrdia Civil durant l'acte del Dia de les Esquadres. Fortuny respon que el seu agraïment era genèric i es dirigia a tots els agents allà presents.

Aquest punt del ple s'ha hagut d'aturar per problemes en l'emissió del mateix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.