ANC i Òmnium recorden l'any i mig de presó dels 'Jordis'

A l'acte hi ha participat una cinquantena de persones


  • Comparteix:

L'acte ha acabat a la plaça d'Octavià / Foto: ANC Sant Cugat

L'acte ha acabat a la plaça d'Octavià / Foto: ANC Sant Cugat

ANC i Òmnium Sant Cugat han recordat l'any i mig de presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart amb una concentració que ha aplegat una cinquantena de persones. L'acte ha començat a la plaça de la Vila des d'on s'ha portat una pancarta que lluïa un llaç blanc fins a la plaça d'Octavià. L'acte ha posat punt final amb els parlaments del coordinador de l'ANC, Xavier Palet, i del president de la junta local d'Òmnium, Lluís Bonet, i el cant d''Els Segadors'.

Xavier Palet ha criticat a la campanya dels partits 'estatals', els quals considera que 'només proposen mesures per exterminar Catalunya'. Palet, però, també n'ha tingut per als partits de casa lamentant la 'falta d'unitat i d'estratègia que demana la gent'. El coordinador de l'ANC creu en el lideratge de la societat civil per tirar endavant el procés i aconseguir l'actuació dels polítics.

Xavier Palet en un moment del seu parlament / Foto: Cugat.cat
Xavier Palet en un moment del seu parlament


Un opinió que ha compartit Lluís Bonet qui, a més, ha titllat l'any i mig de presó dels 'Jordis' 'd'escarment i càstig injust', resposta d'un Estat que 'no es planteja cap tipus de diàleg'. A crits de 'llibertat presos polítics' els assistents han sortit de davant de l'ajuntament i han enfilat el camí pel carrer de Balmes fins arribar a la plaça d'Octavià.
Els participants han portat una pancarta fins a Octavià / Foto:Cugat.cat
Els participants han portat una pancarta fins a Octavià



Xavier Palet

Els nostres tenen clar què hem de fer després de les sentències? Quin pla d'actuació ens proposaran? Defensaran la proclamació de la República? Aplicaran la solució unilateral? O pensen marejar la perdiu?



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.