ANC i Òmnium recorden l'any i mig de presó dels 'Jordis'

A l'acte hi ha participat una cinquantena de persones

L'acte ha acabat a la plaça d'Octavià / Foto: ANC Sant Cugat

Política

Publicat el 17/abr/19 per Eva Garrido

ANC i Òmnium Sant Cugat han recordat l'any i mig de presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart amb una concentració que ha aplegat una cinquantena de persones. L'acte ha començat a la plaça de la Vila des d'on s'ha portat una pancarta que lluïa un llaç blanc fins a la plaça d'Octavià. L'acte ha posat punt final amb els parlaments del coordinador de l'ANC, Xavier Palet, i del president de la junta local d'Òmnium, Lluís Bonet, i el cant d''Els Segadors'.

Xavier Palet ha criticat a la campanya dels partits 'estatals', els quals considera que 'només proposen mesures per exterminar Catalunya'. Palet, però, també n'ha tingut per als partits de casa lamentant la 'falta d'unitat i d'estratègia que demana la gent'. El coordinador de l'ANC creu en el lideratge de la societat civil per tirar endavant el procés i aconseguir l'actuació dels polítics.

Xavier Palet en un moment del seu parlament / Foto: Cugat.cat
Xavier Palet en un moment del seu parlament


Un opinió que ha compartit Lluís Bonet qui, a més, ha titllat l'any i mig de presó dels 'Jordis' 'd'escarment i càstig injust', resposta d'un Estat que 'no es planteja cap tipus de diàleg'. A crits de 'llibertat presos polítics' els assistents han sortit de davant de l'ajuntament i han enfilat el camí pel carrer de Balmes fins arribar a la plaça d'Octavià.
Els participants han portat una pancarta fins a Octavià / Foto:Cugat.cat
Els participants han portat una pancarta fins a Octavià



DECLARACIONS

Xavier Palet

Els nostres tenen clar què hem de fer després de les sentències? Quin pla d'actuació ens proposaran? Defensaran la proclamació de la República? Aplicaran la solució unilateral? O pensen marejar la perdiu?

Your browser doesn’t support HTML5 audio