Recoder reitera que ha enviat una carta a la consellera Geli denunciant el funcionament deficient de les ambulàncies


  • Comparteix:

Des de la secretaria general del 061 diuen no haver rebut cap queixa

Des de la secretaria general del 061 diuen no haver rebut cap queixa

L'alcalde, Lluís Recoder, ha reiterat que ha enviat una carta oficial a la consellera de Salut de la Generalitat per mostrar-li la seva preocupació sobre les deficiències en el servei d'ambulàncies que pateix Sant Cugat. Malgrat això, des de la secretaria tècnica del Sistema d'Emergències Mèdiques (061) mantenen que no tenen constància de cap queixa formal, i anuncien que de moment no hi ha previst assignar un vehicle medicalitzat per a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha reiterat que, amb data del 17 de novembre, va fer arribar una carta certificada a la consellera de Salut, Marina Geli, denunciant les deficiències en el servei d'ambulàncies.

En la seva carta, l'alcalde feia constar la seva queixa per l'excessiva demora que ha patit en els últims temps el servei d'ambulàncies a la nostra ciutat, que en alguns casos ha superat els 40 minuts, i manifestava també la necessitat de dotar la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbla d'un Vehicle Autònom Medicalitzat (VAM) per poder atendre les necessitats dels 140.000 habitants que hi ha en aquesta zona.

Davant les declaracions del director de la secretaria tècnica del Sistema d'Emergències Mèdiques (061), Xavier Jiménez, assegurant que no ha rebut aquesta queixa, Recoder acusa aquest departament de manca de comunicació interna.

Xavier Jiménez

Ens hem assabentat per la premsa que hi ha hagut aquesta sol·licitud. Però no tenim cap petició oficial de l'Ajuntament de Sant Cugat ni del seu alcalde.


De la seva banda, Xavier Jiménez ha assegurat a aquesta emissora que no tenen constància de que s'hagi produït cap queixa formal per part de l'Ajuntament de Sant Cugat sobre les deficiències i els retards que pateix el servei d'ambulàncies. L'escoltem.

Lluís Recoder

Lamento que els canals interns de comunicació de la conselleria de Salut no funcionin. Però la petició de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal s'acabarà atenent, perquè necessitem el VAM.


Jiménez també ha volgut afegir que el temps mig dels serveis que s'efectuen és de 17 minuts, tot i que admet que en alguns serveis puntuals s'han pogut produir retards més importants.

Per últim, el responsable tècnic d'Emergències Mèdiques, manté que de moment no està previst assignar un Vehicle Autònom Medicalitzat (VAM) a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, tal com s'ha demanat des d'aquests municipis. En aquest sentit, Xavier Jiménez recorda que en aquests moments s'està realitzant una anàlisi de les necessitats a tot el territori, com a pas previ abans de decidir si cal, o no, reforçar el servei en algunes zones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.