Romeva demana 'omplir les urnes de vots republicans' aquest 28-A

El candidat al Senat per ERC ha comparegut, per videoconferència, en un acte a Cambrils


  • Comparteix:

Raül Romeva i Oriol Junqueras s'han dirigit als assistents per videoconferència / Foto: ACN

Raül Romeva i Oriol Junqueras s'han dirigit als assistents per videoconferència / Foto: ACN

'Qui digui que ens hem rendit menteix'. Així s'ha expressat el candidat al Senat per ERC, el santcugatenc Raül Romeva, en la seva compareixença, per videoconferència des de la presó. Romeva vol que s'omplin les urnes de 'vots republicans' al Congrés dels Diputats i al Senat per construir la República Catalana, un projecte, ha dit, on 'no sobra ningú'. Raül Romeva ha aparegut acompanyat del cap de llista Oriol Junqueras en un acte de campanya celebrat aquest diumenge a Cambrils. Aquesta ha estat la primera aparició conjunta dels dos líders després que la Junta Electoral els hi donés permís.

Romeva ha demanat també escalf i suport cap als 30 encausats per l'1-O. 'La caixa de solidaritat és més que mai una necessitat. Necessitem sis milions d'euros per aquests companys. Que no quedin abandonats.' ha reiterat l'exconseller.

El santcugatenc ha remarcat la importància de 'seguir treballant' i aconseguir, a les urnes, 'superar el marc mental de les persones que ens diuen que el que estem defensant és un impossible'. Romeva, ha expressat, per això, que per construir una República Catalana 'justa, igualitària, solidària i feminista', cal 'estar convençut'. Amb un 'ànims, força i República' s'ha acomiadat.


Raül Romeva

La represió busca atemorir-nos. Davant aquells que diuen que ens hem rendit. Davant d'aquells que diuen que hem renunciat, més que mai, el dia de les eleccions, omplim les urnes del Congrés i les urnes del Senat de vots republicans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.