L'alcalde atribueix el canvi d'opinió de Renfe a una 'equivocació' i es queda amb la versió oficial


  • Comparteix:

Recoder rep amb 'incredulitat' les declaracions de José Salgueiro

Recoder rep amb 'incredulitat' les declaracions de José Salgueiro

L'alcalde, Lluís Recoder, veu amb 'incredulitat' les declaracions del president de Renfe, José Salgueiro, al Senat, on ha assegurat que no es poden fixar terminis per la posada en marxa de la línia de rodalies Papiol-Mollet. Recoder diu que prefereix atribuir aquestes declaracions a una 'equivocació', i afegeix que es queda amb la versió oficial, expressada per carta pel propi Salgueiro, que preveu que l'estació de Coll Favà entrarà en funcionament al primer trimestre del 2005.

Lluís Recoder diu que prefereix no creure's les declaracions del responsable de l'ens ferroviari, José Salgueiro, que ha manifestat aquest dijous al Senat que no es poden donar terminis per l'entrada en funcionament de la línia de rodalies per a passatgers entre Papiol i Mollet.

Aquestes declaracions contradiuen la versió oficial del propi Salgueiro, comunicada per carta a l'alcalde de Sant Cugat amb data d'entrada a l'Ajuntament del 15 de novembre, on es deixava clar que la línia es posaria en marxa al primer trimestre de l'any vinent. Lluís Recoder prefereix atribuir aquest canvi d'opinió a una 'equivocació' i es queda amb la versió inicial. L'escoltem.

Lluís Recoder

Jo em quedo a la versió oficial. Vull creure que el senyor Salgueiro s'ha confòs i que, tal com diu a la seva carta, amb data del 15 de novembre, el primer trimestre del 2005 els trens de passatgers pararan a Sant Cugat.


L'alcalde, a més, ha recordat que les declaracions de Salgueiro al Senat contradiuen, també, l'opinió del gerent del servei de Rodalies de Renfe, que en una visita a Sant Cugat, i en presència del delegat del govern de l'Estat a Catalunya, Joan Rangel, va confirmar que l'estació de Coll Favà per a passatgers funcionaria el primer trimestre del 2005.

I no només això. Recoder ha recordat també que el pla de la Generalitat per facilitar l'accés als polígons industrials en transport públic inclou, en una primera fase, el polígon de Can Sant Joan, i estableix una relació entre aquest pla i l'entrada en funcionament, el primer trimestre del 2005, de l'estació de Renfe de Coll Favà.

Lluís Recoder

També ho ha corroborat el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, que ha afirmat que el pla de millora de la mobilitat als polígons estableix una relació entre Can Sant Joan i la posada en marxa de l'estació de Coll Favà.


Per tot això, l'alcalde considera que les declaracions de Salgueiro al Senat han de ser fruit d'una 'equivocació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.