La CUP-PC demana la moratòria de les obres de la sala polivalent

La coalició qüestiona que el projecte s'estigui fent amb garanties


Temes relacionats

La gestora dels Cinemes Sant Cugat vol ajornar les obres de la sala polivalent (17/abr/19)

La situació de les escoles musicals privades i la ubicació de la Festa Major Alternativa, a l'audiència pública (15/abr/19)


  • Comparteix:

La sala polivalent s'ubicarà al complex dels cinemes / Foto: Cugat.cat

La sala polivalent s'ubicarà al complex dels cinemes / Foto: Cugat.cat

La CUP-PC no les té totes amb la gestió del projecte de la sala polivalent, obres que estan previstes que comencin al maig a la planta superior dels Cinemes Sant Cugat. En un comunicat, la coalició considera que la iniciativa s'ha dissenyat 'amb presses' i que no disposen de cap informe que garanteixi la compatibilitat de l'activitat dels cinemes amb els treballs. Per aquest motiu, la portaveu municipal cupaire, Núria Gibert, ha demanat una moratòria de les obres. Adverteix que si aquests arrenquen 'es cometrà un error'.

Gibert també apunta manca d'informació i posa de relleu que la mateixa gestora de Cinemes Sant Cugat, Picking, demanés l'ajornament de les obres fins que no obrin els nous cinemes Yelmo al setembre. L'anticapitalista també exposa que la moratòria és necessària per repensar el projecte perquè aquesta obra 'significa reduir les sales de cinema al centre'.

La Festa Major Alternativa
En el mateix comunicat, la CUP-PC critica que sigui el nou govern sorgit de les eleccions el responsable de decidir la ubicació de la Festa Major Alternativa (FMA) i l'Espai Multicultural de la Festa Major. La coalició no considera vàlides les explicacions que la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, i la mateixa alcaldessa, Carmela Fortuny, van donar a la reclamació que tant la CUP-PC com la FMA van fer al darrer ple. Els cupaires diuen que 'negar l'espai públic en Festa Major és una falta de responsabilitat política' a les persones que treballen en la realització d'aquestes activitats. També troben inviable que el nou equip de govern disposi de temps suficient per decidir aquestes ubicacions i per això demanen 'una ràpida rectificació'.




Núria Gibert

S'ha fet una mala gestió. Comencen unes obres que ningú veu clar, ni tampoc qui gestiona les sales. Falta informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.