Fortuny: 'El que ha unit tots els grups municipals en aquest mandat és fer ciutat'

El govern ha valorat el mandat i agraït la tasca als regidors i treballadors municipals


Temes relacionats

L'oposició s'acomiada del ple enaltint el servei públic (20/mai/19)

Fi de mandat municipal: canvis al govern, renúncies i regidors no adscrits (20/mai/19)


  • Comparteix:

Part de l'equip de govern d'aquest mandat / Foto: Cugat.cat

Part de l'equip de govern d'aquest mandat / Foto: Cugat.cat

L'últim ple del mandat de l'Ajuntament ha estat la sessió dels comiats, la de les bones paraules i la de 'desitjar-se sort'. Una oportunitat que l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i el govern que lidera no han desaprofitat per recordar la bona feina dels regidors i dels treballadors del consistori. Parlant de l'oposició, Fortuny ha agraït la tasca de tots els grups municipals, malgrat les diferències ideològiques: 'El que ha unit tots els grups municipals en aquest mandat és fer ciutat'.

ESCOLTA-HO

61 plens, 363 mocions, 97 d'elles, institucionals. Aquests són els números que Fortuny ha posat sobre la taula per il·lustrar la tasca feta entre tots els càrrecs electes. En aquest mandat amb dues alcaldesses, Fortuny ha tingut un record per Mercè Conesa, que ha assistit a l'última sessió, juntament amb l'extinent d'alcalde i conseller de Territori, Damià Calvet.

Conesa i Calvet han assistit a l'últim ple de mandat / Foto: Cugat Mèdia
Conesa i Calvet han assistit a l'últim ple de mandat / Foto: Cugat Mèdia
Conesa i Calvet han assistit a l'últim ple de mandat / Foto: Cugat Mèdia


L'alcaldessa ha repassat els moments destacats del mandat, des del punt més humà, com la mort de dos santcugatencs a l'accident alpí del Perú; les ferides de l'atemptat de les Rambles, així com la resta de pèrdues arran d'atacs terroristes. També ha tingut un record per a les entitats centenàries, pels fills predilectes i l'agermanament amb la Haba, així com per les persones que ja no hi són. Els polítics a l'exili i els que són empresonats també han estat presents en l'últim discurs de Fortuny.

La portaveu del grup municipal del PDeCAT-Demòcrates, Cristina Paraira, ha agraït la feina a tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament; als assesors del grup i a l'equip directiu del consistori. Com a equip de govern ha donat les gràcies a l'exalcaldessa Conesa, 'per obrir el camí a les dones' i a l'alcaldessa Fortuny 'per la seva manera de ser'.




Carmela Fortuny

El que vull és agrair-vos als 25 el vostre compromís. La participació a la vida pública és primordial per a una bona salut democràtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.