L'oposició s'acomiada del ple enaltint el servei públic

Els portaveus municipals han destacat la feina dels regidors que no repetiran


Temes relacionats

Fortuny: 'El que ha unit tots els grups municipals en aquest mandat és fer ciutat' (20/mai/19)

Fi de mandat municipal: canvis al govern, renúncies i regidors no adscrits (20/mai/19)


  • Comparteix:

L'oposició, a l'últim ple del mandat / Foto: Lluís Llebot

L'oposició, a l'últim ple del mandat / Foto: Lluís Llebot

'L'hora dels ádeus' no s'ha cantat, però ben poc ha faltat en el ple de comiat del mandat de l'Ajuntament. Una sessió en què els regidors i regidores que no repeteixen s'han emportat paraules d'agraïment dels companys de grup i també dels contrincants polítics. Esther Salat, Mayte Pérez, Susanna Pellicer i Joana Barbany (PDeCAT-Demòcrates), Ignasi Bea (CUP-PC), Èric Gómez i Ferran Villaseñor (ERC-MES) i Roser Casamitjana (ICV-EUiA) han fet balanç positiu del seu pas per l'Ajuntament i ha rebut també l'escalf i el suport dels seus portaveus del grup.

ESCOLTA-HO

La portaveu municipal de la CUP-PC, Núria Gibert, ha recordat que per estatuts no continuen regidors 'que han fet bona feina', en al·lusió a Bea. Gibert ha afirmat que 'hem estat serioses' i ha admès que 'el bon rotllo' amb alguns partits no ha estat possible. També han agraït la 'paciència i la feina' dels periodistes.

El portaveu municipal de Cs, Aldo Ciprian, ha exposat que han treballat en positiu i que continuaran fent-ho amb l'objectiu de millorar.

Des d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha tingut paraules d'agraïment pels companys que no repeteixen de dins i fora del seu grup. Sobre Villaseñor ha reconegut la devoció mútua i sobre Gómez, que 'ha estat un digne' regidor d'ERC-MES. També ha rubricat 'el servei públic' que tots els regidors han executat.

El portaveu d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez ha tingut paraules per a Roser Casamitjana i també pels regidors que no repeteixen. I ha tancat el discurs amb un 'diumenge ens veurem a les urnes'.

Des del PSC, el portaveu municipal Pere Soler, ha valorat el seu pas pel govern. Ha lamentat els moments de tensió del mandat i ha apel·lat a tenir de nou 'bon rotllo'. També ha tingut un record pel seu excompany de files Ferran Villaseñor.

El portaveu del PP, Álvaro Banejam, també ha tingut paraules pels regidors que no repeteixen i ha agraït l'actitud dialogant amb 'elegància i respecte' d'alguns. I a aquells amb qui havia tingut 'diferències' -Bea i Gómez- els ha desitjat el millor.

Els regidors no adscrits també han fet bons balanços. Xavier Cortés (Units per Avançar) amb el seu to cordial habitual ha desitjat sort als que no continuen i ha valorat el seu retorn com a regidor. Ha fet el mateix Dimitri Defranc en el més breu dels parlaments de la sessió.




















Núria Gibert

Hem inentat aplicar les fórmules assambleàries qe practictem i cultivem.

Aldo Ciprian

Agraïr la vocació de servei a aquells regidors que marxen i, als que es queden, demanar-los que facilitin la vida als ciutadans.

Mireia Ingla

Avui no valorarem el govern. Ja hem tingut oportunitats de fer-ho. Hem tingut decepcions, però us agraïm la tasca feta.

Ramon Gutiérrez

Espero que en el proper mandat tinguem un ple més feminitzat i en el qual hi canviïn les formes.

Pere Soler

Estem orgullosos d'haver contribuït a la governabilitat de la ciutat durant part del mandat.

Álvaro Benejam

A la oposició no ens han posat les coses fàcils. Però continuarem treballant.

Dimitri Defranc

No m'agradaria acomiadar-me ja que qui fa política no s'acomiada, sempre té vocació de servei.

Xavier Cortés

Els qui heu anunciat que plegueu i als qui encara no sabeu si continuareu, us desitjo el millor, tant en l'àmbit personal com el polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.