L'Ajuntament respon les crítiques per la ubicació la Festa Major Alternativa


  • Comparteix:

La FMA de l'any passat es va fer el 'parc de l'Scalextric' / Foto: Cugat Mèdia

La FMA de l'any passat es va fer el 'parc de l'Scalextric' / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament surt al pas de les crítiques de la Festa Major Alternativa (FMA), amb el suport de diverses entitats de la ciutat, sobre el trasllat de l'activitat de cara a la festa grossa d'enguany. En un comunicat, el consistori assegura que, en l'intent de trobar 'els millors equilibris per garantir la convivència', es va proposar a la FMA reubicar les dues activitats que organitzen, l'escenari i la Cúpula del Tro, una mesura que els organitzadors van acceptar en el cas de l'escenari però no en el de la Cúpula.

Segons l'Ajuntament, s'ha mantingut 'la mà estesa per trobar acords i punts de trobada' i s'han realitzat 'tres reunions tècnico-polítiques, cinc visites tècniques i nombroses trucades'. També recorden que la FMA 'en cap moment no ha proposat una ubicació alternativa'.

El comunicat també assenyala que inicialment es va oferir a la FMA el trasllat als Jardins de Sant Francesc, una proposta que hauria estat rebutjada. Després se'ls van oferir tres punts de la Rambla del Celler. L'objectiu, segons el consistori, era alleujar el 'malestar del veïnat', ja que la zona 'acull un volum important d'activitats de la Festa Major'.

El consistori també recorda que, tot i ser una activitat autogestionada, facilita als organitzadors l’ocupació de via pública i les infraestructures necessàries per tal que es pugui desenvolupar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.