Arxiven la causa contra el periodista Jordi Pascual i dues persones més pel tall de vies del 21-F

Consideren que Pascual treballava i que tampoc no hi ha proves per acreditar la participació de les altres


  • Comparteix:

Onze persones van ser identificades  en relació amb el tall de vies del 21-F / Foto: Cugat Mèdia

Onze persones van ser identificades en relació amb el tall de vies del 21-F / Foto: Cugat Mèdia

La causa judicial oberta pel tall de vies durant la vaga general del 21 de febrer contra 11 persones identificades ha estat sobreseguda provisionalment en el casos del periodista d'elCugatenc Jordi Pascual i dues persones més. La jutgessa d'instrucció considera que el periodista es trobava al lloc dels fets per la seva feina i que en el cas de les altres dues persones no consta que participessin activament en el tall a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Pel que fa a la resta de persones investigades, tres són menors i no seguiran la mateixa via judicial; i cinc resten a l'espera de saber com avança el procés. Entre elles hi ha la regidora electe d'ERC-MES, Alba Gordó.

En declaracions a Cugat Mèdia, Pascual s'ha mostrat satisfet amb la decisió i ha explicat que s'esperava que la causa no tingués més recorregut per a ell. 'Tenia notícies publicades per demostrar que estava treballant'. Pascual també ha explicat que les altres dues persones a qui se'ls ha sobresegut la causa també van aportar proves que demostraven que no havien participat al tall de vies.

Els 11 investigats pel tall van declarar a principis de maig al jutjat de Rubí. De tots ells, només cinc van prestar declaració: tres no ho van haver de fer per ser menors d'edat i altres tres van decidir no presentar-se.




Jordi Pascual

Com a mínim per a les tres persones que ja no tenim recorregut en aquesta causa, era molt fàcil demostrar-ho. Ara restem a l'espera de saber què passa amb la resta, que hauran de demostrar que no van fer cap desordre públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.