La Taula d'Habitatge, el primer pas del nou govern


  • Comparteix:

La primera mesura del nou govern de Sant Cugat serà convocar la Taula d'Habitatge. Així ho assegurat l'alcaldessa, Mireia Ingla, durant l'entrevista a Cugat Mèdia, on ha especificat que la trobada tindrà lloc a principis de juliol. Ingla s'ha posat a capdavant de l'Ajuntament amb l'habitatge com una prioritat, per a la qual té previst 'fer les modificacions pressupostàries necesàries' per fer-hi front a l'emergència. De fet, trucar el Sindicat de Llogaters ha estat una de les primeres accions que ha fet la republicana com a alcaldessa, juntament amb les trucades a la Coordinadora d'Entitats Esportives i Sant Cugat Creix. A més, Ingla visitarà aquest divendres l'exconseller Raül Romeva, en presó provisional a Soto del Real.

Durant l'entrevista a Cugat Mèdia, Ingla ha definit la problemàtica de l'habitatge com una de les màximes prioritats del proper equip de govern. La seva intenció és emplaçar els agents implicats per revisar la mateixa Taula d'Habitatge.

Visita a Romeva
A través d'una piulada, l'alcaldessa ha explicat que s'ha trobat tant amb Romeva com amb Oriol Junqueras. Assegura que ambdós 'estan molt contents i orgullosos' pel fet que els republicans encapçalin el govern de la ciutat. Ingla explica que Romeva i Junqueras l'han emplaçat a 'governar per a tothom, de forma honesta', posant per davant 'el benestar de les persones que viuen a Sant Cugat'.




Mireia Ingla

A principis de juliol farem la primera convocatòria de la Taula d'Habitatge per seure i mirar com és la millor manera de fer-ho perquè serveixi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.