Aragonès signa el Llibre d'Honor de Sant Cugat i anima el nou govern a treballar 'plegats'

Ingla rep el vicepresident en la primera recepció institucional com a alcaldessa


  • Comparteix:

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha signat aquest dijous el Llibre d'Honor de la ciutat en la primera visita institucional que ha fet com a membre del govern. Aragonès ha estat rebut per la nova alcaldessa, Mireia Ingla, que ha protagonitzat la seva primera recepció. En declaracions a Cugat Mèdia, el vicepresident ha celebrat la configuració del nou equip de govern al municipi i ha emplaçat l'executiu d'Ingla a 'treballar plegats' al costat de la Generalitat. 'Estic convençut que farem moltes coses', ha dit Aragonès.

'És un plaer rebre el vicepresident Aragonès i traslladar-li el suport i la col·laboració de la ciutat', ha dit Ingla.

A banda de l'alcaldessa, el vicepresident també ha estat rebut per alguns dels portaveus dels grups municipals. Entre els presents, s'hi han vist la portaveu de Junts per Sant Cugat i exalcaldessa, Carmela Fortuny, que ha recordat a Aragonès el dia en què es van conèixer a Waterloo. També hi han estat presents els portaveus municipals d'ERC-MES, Francesc Duch i del PSC, Pere Soler, a més del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig. També han donat la benvinguda a Aragonès alguns dels regidors que conformen el nou plenari.

Ingla li ha fet entrega d'un punt de llibre com a present.











Pere Aragonès

Nosaltres com a govern treballarem amb totes les ciutats del país. Sé de la capacitat de suma i de compromís d'Inga i estic convençut que podrem treballar conjuntament amb molts aspectes de ciutat.

Mireia Ingla

Li hem dit que aquest govern té molts projectes i que vol tirar endavant la ciutat i les seves persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.