Ja definit el nou cartipàs del govern de l'EMD de Valldoreix

El nou govern de l'EMD de Valldoreix engega el mandat amb un vocal menys que l'anterior


  • Comparteix:

Degollada, Herrada, Puig i Gisbert / Foto: Localpres

Degollada, Herrada, Puig i Gisbert / Foto: Localpres

El nou govern de l'EMD de Valldoreix es constituirà a la pròxima sessió del Ple de la Junta de Veïns, prevista pel 4 de juliol, amb minoria per Junts per Valldoreix Sant Cugat arran de la pèrdua d'un vocal a les eleccions del passat 26-M. Sota la presidència de Josep Puig, que revalida el càrrec per tercer mandat consecutiu, l'equip de govern l'integren Susanna Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert, que s'han redistribuït les funcions polítiques després de perdre una vocalia.

Com es reparteixen les carteres?

Josep Puig

Josep Puig

President. Àrees de Seguretat Ciutadana, Infraestructures, Urbanisme, Planejament, Obres i Serveis i Pla d'Actuació Municipal


Susanna Herrada

Susanna Herrada

Àrees de Mobilitat, Transport i Vialitat, Recursos Humans, Cultura i Medi Ambient.


Elena Degollada

Elena Degollada

Àrees d'Economia, Participació Ciutadana, Educació, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials.


Bernat Gisbert

Bernat Gisbert

Portaveu del grup municipal de Junts per Valldoreix Sant Cugat. Responsable de les àrres de Comunicació i Noves Tecnologies, Joventut, Esports, Gestió de Residus, Atenció a les Persones i Serveis Generals.


Puig va estendre la mà a l'oposició durant la sessió de constitució per seguir treballant 'en la mateixa línia' i preservar el model del territori.

Un altre dels reptes amb què es trobarà el nou govern de l'EMD de Valldoreix és l'assalt del pacte d'esquerres a l'Ajuntament després de l'hegemonia convergent de 32 anys. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mireia Ingla, no es va oblidar de Valldoreix en el ple de constitució del nou govern i va assegurar que 'els valldoreixencs i les valldoreixenques poden comptar amb mi pel que calgui'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.