La Diputació tindrà una única representant santcugatenca


  • Comparteix:

Seu de la Diputació de Barcelona / Foto: Seu de la Diputació / Diputació de Barcelona - Eva Guillamet CC BY-NC 2.0

Seu de la Diputació de Barcelona / Foto: Seu de la Diputació / Diputació de Barcelona - Eva Guillamet CC BY-NC 2.0

L'exalcaldessa i regidora de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, serà diputada a la Diputació de Barcelona. Serà única representant de Sant Cugat al ple de l'ens supramunicipal, segons ha confirmat a Cugat Mèdia la institució. El ple de constitució de la Diputació de Barcelona tindrà lloc dijous de la setmana que ve a les dotze del migdia, quan els nous representants sorgits dels resultats de les eleccions municipals prendran possessió del càrrec i elegiran el nou president o presidenta de l'ens.

Segons els resultats electorals, dels 51 diputats de la demarcació de Barcelona, 16 són del PSC-CP, 16 d'ERC-AM, 7 de Junts, 5 d'En Comú Guanyem, 4 de Cs, 2 del PP, i 1 de Tot per Terrassa. Tot i que els partits ja han designat els seus representants, la Diputació de Barcelona encara no ha fet públics tots els noms.

Per escollir president o presidenta de la Diputació de Barcelona es necessita majoria absoluta en primera volta, però en una segona votació només és necessari obtenir majoria simple, és a dir, més vots a favor que en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.