Dos santcugatencs, al nou Consell Comarcal del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Imatge de la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental / Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental

Imatge de la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental / Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig tindrà dos representants santcugatencs. Es tracta de Pere Soler, pel PSC, i Eloi Rovira, per Junts per Catalunya. El ple de constitució tindrà lloc divendres 19 de juliol a dos quarts d'una del migdia a l'Ajuntament de Sabadell. En aquesta sessió, a més de prendre possessió els consellers comarcals, s'escollirà la presidència de l'ens supramunicipal.

Com és tradició, l’acte de constitució del Consell Comarcal se celebra a les dues cocapitals del Vallès Occidental de manera alterna cada quatre anys. El juliol de 2015 es va celebrar a Terrassa i aquest any tindrà lloc a Sabadell.

En total, prendran possessió 12 consellers del PSC, 10 d'ERC, 5 de Junts per Catalunya, 4 de Cs, 3 d'En Comú Guanyem, 2 de la CUP-Amunt, 2 de Tot per Terrassa i 1 del PP. A més de Soler i Rovira, els també santcugatencs Elena Vila (PSC) i Marco Simarro (CUP) són els suplents designats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.