Recoder creu que els matrimonis homosexuals i les adopcions per part d'aquests són diferents debats


  • Comparteix:

L'alcalde diu que esperarà el ple per debatre aquest tema

L'alcalde diu que esperarà el ple per debatre aquest tema

L'alcalde Lluís Recoder ha demanat que no es frivolitzi amb temes com els matrimonis entre homosexuals o les adopcions per part de parelles del mateix sexe. Davant l'anunci del PSC que presentaran una moció al ple a favor d'aquestes propostes, Recoder ha manifestat que esperarà al ple per posicionar-se i fer el pertinent debat, però ja ha apuntat que, per a ell, les adopcions i els matrimonis són temes diferents que, per tant, s'han de tractar per separat.

Lluís Recoder ha dit que no parlarà fins el dia del ple de la moció que vol presentar el PSC instant a l'Ajuntament a que recolzi els matrimonis i les adopcions homosexuals.Segons Recoder aquests són dos temes molt seriosos i per això ha demanat que no es frivolitzi.

Lluís Recoder

Aquest és un tema molt seriós i no es pot frivolitzar, a França ha estat objecte d'un intens debart


L'alcalde ha volgut remarcar que tant les adopcions com els matrimonis són temes molt importants. Tot i això ha diferenciat entre un i altre, ja que segns ell no es pot comparar una decisió lliure entre dos adults amb una decisió que implica una tercera persona que no pot decidir.

Lluís Recoder

Són dues coses diferenst, una cosa és una decisió lliure de dues persones i l'altra és una decisió que afecta a un tercer


Recordem que Lluís Recoder, en el seu paper de parlamentari de CiU, s'ha mostrat favorable als casaments per part de parelles del mateix sexe però que, en canvi, ha votat en contra de les adopcions per part de parelles homosexuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.