Valldoreix acull aquest dijous la primera junta ordinària del nou mandat


  • Comparteix:

La junta de veïns és a les set de la tarda a l'edifici de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

La junta de veïns és a les set de la tarda a l'edifici de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

Valldoreix celebra aquest dijous la primera junta ordinària del nou mandat amb la proposta de crear una Taula contra l'Emergència Climàtica al territori a petició de la CUP-PC, així com la iniciativa de generar espais lliures de violència masclista a Valldoreix a proposta d'ERC-MES. La junta, a les set de la tarda a l'EMD de Valldoreix, també debatrà una moció del PSC-CP per acabar d'implementar la llei de transparència al web de l'EMD. La sessió també servirà per presentar al·legacions a la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) als àmbits de la Floresta i Valldoreix, a més de donar compte de diversos decrets i comptabilitats.

Ordre del dia:

1. Aprovació de l'esborrany de l'acta del ple extraordinari del dia 15 de juny de 2019 i el ple extraordinari del dia 4 de juliol de 2019.

2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
A) Moció de la CUP-PC per crear una Taula contra l'Emergència Climàtica a Valldoreix i declarar l'Emergència Climàtica adherint-nos al manifest.
B) Moció d'ERC-MES per generar espais d'oci lliures de violència masclista.
C) Moció del PSC-CP per acabar d'implementar la llei de la transparència a la web de l'EMD de Valldoreix.

3. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de maig de 2019 al dia 10 de juliol de 2019 ambdós inclosos.

4. Aprovació de la Modificació pressupostària núm. 7/2019.

5. Declaració de compatibilitat del Sr. Josep Puig Belman, President d'aquesta EMD de Valldoreix per exercir l'activitat professional privada de administrador de l'empresa Instal·lacions Puig, S.L.

6. Declaració de compatibilitat del Sr. Bernat Gisbert Riba, Vocal d'aquesta EMD de Valldoreix per exercir l'activitat professional privada de periodista en règim autònom.

7. Aprovar la contractació de la gestió del servei del Bar-Restaurant del Casalet, i aprovar els plecs de condicions administratives i tècniques.

8. Proposta d'acord de l'EMD de Valldoreix d'adhesió a l'Acord marc del servei d'assegurances de danys a edificacions i instal·lacions (Exp. 2017.06), de la segona pròrroga de l'acord marc del servei d'assegurances (Exp. 2015.04), del servei de mediació (Exp. 2015.01) i de les pòlisses de vida i responsabilitat civil patrimonial (Exp. 2018.08).

9. Presentar al·legacions a la Modificació puntual del Pla General Metropolità als àmbits de la Floresta i Valldoreix.

10. Acció de govern.

11. Precs i preguntes.
A) Prec del Grup Municipal del PSC-CP sobre els sorolls que pateixen els veïns que provenen del Club de Tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.