Lliberia (Junts) renunciarà com a regidor per la política de pactes amb el PSC

Lliberia tornarà a les entitats civils per treballar per la unitat de l'independentisme


  • Comparteix:

Josep Lluís Lliberia en una imatge d'arxiu amb Carmela Fortuny / Foto: Premsa Ajuntament Sant Cugat

Josep Lluís Lliberia en una imatge d'arxiu amb Carmela Fortuny / Foto: Premsa Ajuntament Sant Cugat

El regidor de Junts per Sant Cugat, Josep Lluís Lliberia, renunciarà a l'acta de regidor com a resposta a la política de pactes dels partits independentistes amb el PSC. Segons ha explicat a Cugat Mèdia, Lliberia tornarà a les entitats civils per seguir 'treballant per la unitat independentista'. El fins ara regidor haurà de ser substituït al consistori pel següent de la llista de Junts per Sant Cugat, que en aquest cas és Sílvia Solanellas, número 10 del partit.

Abans d'incorporar-se a la llista de Junts per Sant Cugat com a número 2, Josep Lluís Lliberia era membre del secretariat de l'ANC al municipi i havia estat coordinador de l'entitat a Sant Cugat. La seva intenció ara és seguir sent un membre actiu de les entitats sobiranistes, ja que com a regidor no se sentia 'a gust' amb el pacte de Junts per Catalunya amb el PSC a la Diputació de Barcelona ni amb l'oferiment de Junts per Sant Cugat per arribar a un acord amb els socialistes per governar la ciutat.

'Em negava absolutament', ha assegurat Lliberia a Cugat Mèdia, qui ha explicat que per 'coherència' ha preferit deixar el càrrec. Lliberia ho ha comunicat al partit en una reunió ordinària. De fet, el encara regidor assegura que la llista de Junts per Sant Cugat és 'crítica' amb aquest tipus de pactes, però que a ell ara li toca treballar des de fora, mentre que la resta ho faran des de la política, i així ho fa fet saber a la portaveu del grup municipal, Carmela Fortuny.

El encara regidor presentarà el seu escrit de renúncia, que també ha comunicat a l'alcaldessa, Mireia Ingla, aquest divendres per activar els tràmits de la seva substitució en el càrrec.




Josep Lluís Lliberia

No és només el pacte de Junts per Catalunya a la Diputació, sinó també el malestar per la possibilitat que Junts per Sant Cugat hagués pactat amb el PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.