Carrizosa (Cs) carrega contra els pactes de la 'infàmia' del PSC

El líder de Cs al Parlament lamenta que els socialistes posin 'la catifa vermella als separatistes'


  • Comparteix:

Carrizosa ha atès els mitjans a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Carrizosa ha atès els mitjans a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

'Pactes de la infàmia'. Així defineix el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, els acords del PSC amb partits independentistes per governar. Carrizosa, que aquest dimecres ha atès els mitjans a Sant Cugat, ha posat com a exemple el municipi, on diu 'és una vergonya que el PSC hagi posat una catifa vermella als separatistes'. El líder de la formació taronja al Parlament lamenta que el nou govern, amb el suport dels socialistes, mantingui la pancarta de suport als 'presos polítics', fet pel qual la formació ja ha presentat una nova instància a l'Ajuntament.

Segons Carrizosa, Cs s'ocuparà que l'Ajuntament 'no sigui el tauler d'anuncis del separatisme', com també han actuat contra 'els greus problemes de corrupció'. En aquest sentit, el diputat lamenta que el PSC prefereixi pactar amb els independentistes en comptes de facilitar acords amb els constitucionalistes. Tot i que l'aritmètica dels resultats electorals no permetia aquesta opció a Sant Cugat, Carrizosa sí que considera que els socialistes han renunciat a la neutralitat de les institucions i 'han abdicat de les seves idees per agafar cadires i governar'.

Carrizosa amb els regidors santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia
AMPLIA'L Carrizosa amb els regidors santcugatencs / Foto: Cugat Mèdia


Igual que amb els símbols independentistes, el diputat també ha recordat que la seva formació ha portat a la Fiscalia contractacions de serveis que l'Ajuntament hauria fet entre el 2017 i el 2018 seguint procediments 'irregulars'. Es remet a un informe de l'interventor de mitjans de febrer en què dona compte de contractes a particulars i entitats per serveis per valor d'1,4 milions.

De moment, ha especificat Carrizosa, la Fiscalia no s'ha pronunciat sobre aquestes contractacions. Tot i així, el portaveu taronja ha carregat contra l'anterior govern per convertir Sant Cugat en 'l'epicentre del finançament il·legal de CiU i del 3%'.

Carrizosa ha estat acompanyat en la seva visita a Sant Cugat pels regidors Sergio Blázquez i Munia Fernández-Jordán, també diputada, i la diputada de Cs Maria Francisca Valle.






Carlos Carrizosa

Com veiem en aquest Ajuntament tenim una pancarta que diu 'llibertat als presos polítics'. És una vergonya que el PSC hagi posat una catifa vermella amb els separatistes. És una vergonya que no optin pels constitucionalistes.

Carlos Carrizosa

A Sant Cugat l'anterior govern sempre va ser l'epicentre del finançament il·legal de CiU i del 3%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.