El PSC mantindrà la presidència al Consell Comarcal amb l'acord 'de contrast' amb Junts i Comuns

Pere Soler, del PSC, i Eloi Rovira, de Junts, seran els únics consellers santcugatencs


  • Comparteix:

Pere Soler tornarà a ser conseller comarcal / Foto: PSC Sant Cugat

Pere Soler tornarà a ser conseller comarcal / Foto: PSC Sant Cugat

El PSC defensa el pacte de govern al Consell Comarcal, amb socialistes, Junts per Catalunya i Comuns, per garantir la 'pluralitat' i l''amplitud de punts de vista' a l'ens supramunicipal. El primer secretari del PSC, Pere Soler, que repeteix com a conseller, assegura que l'acord, que es farà efectiu aquest divendres amb el ple de constitució, té l'objectiu de tenir una organització 'ben endreçada' i ser 'un exemple per als altres ens supramunicipals. A banda de Soler hi haurà un altre conseller santcugatenc; Eloi Rovira de Junts per Catalunya.

Soler explica que és un pacte 'pensant en la comarca' i que continuarà treballant 'en benefici de Sant Cugat i de tot el Vallès'. Les beques menjador, el transport escolar i la mobilitat sostenible, a banda de l'increment de les polítiques socials, són alguns dels reptes que el PSC es marca per al proper mandat.

De fet, el també tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat ha de coordinar les relacions del consistori amb el consell. Soler va entrar el 2010 a l'ens i en el darrer mandat va ser el portaveu del grup socialista, responsabilitat que no ha confirmat si mantindrà.


Pere Soler

Quantes més forces polítiques hi hagi al pacte, millor. Creiem que és bo que hi hagi amplitud de mirades, ja no només per tenir majoria sinó també per tenir diferents punts de vista. Aquest contrast fa que aquest organisme tingui sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.