Lliberia renuncia com a regidor decebut pels pactes amb 'partits del 155'


  • Comparteix:

Lliberia durant el ple municipal / Foto: Localpres

Lliberia durant el ple municipal / Foto: Localpres

El fins ara regidor de Junts per Sant Cugat Josep Lluís Lliberia ha renunciat aquest dilluns a l'acta en el seu primer i últim ple ordinari. Lliberia respon així als pactes i negociacions amb 'grups del 155' dels partits independentistes, als quals ha acusat en el seu comiat de fer passar la preservació dels espais polítics per sobre de 'la voluntat del poble'.

ESCOLTA-HO

És per això que Lliberia ha pres aquesta decisió, que ha qualificat de 'duríssima', per tornar a treballar per l'independència de Catalunya des de les entitats sobiranistes. Lliberia, com a membre de la llista de Junts per Sant Cugat, ha lamentat tant les negociacions locals del partit amb el PSC com el pacte de la formació a la Diputació de Barcelona, i ha assegurat que els partits independentistes 'ho han fet fatal i han tocat fons'.

En aquest sentit, ha recordat que en el seu moment va demanar trencar el pacte de govern entre el PDeCAT-Demòcrates amb el PSC i ha lamentat que els partits independentistes no hagin respost a la petició d'unitat de les entitats civils. 'Estem orfes de representants i opcions polítiques', ha afirmat Lliberia, el qual ha assegurat que 'la repressió està aconseguint allò que pretenia, escapçar els partits i les entitats independentistes'.

Tot i així, el ja exregidor s'ha mostrat convençut que Junts per Sant Cugat 's'hi deixarà la pell' amb la ciutat. Unes paraules que la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha agraït.

Lliberia haurà de ser substituït com a regidor per la següent persona a la llista de Junts per Sant Cugat. En aquest cas és la número 10, Sílvia Solanellas.




Josep Lluís Lliberia

Aquesta dinàmica de preservació dels espais polítics ha passat per sobre de la preservació de la voluntat del poble. Molta gent com jo ens sentim orfes de representants i opcions polítiques. Els partits independentistes ho hem fet fatal i hem tocat fons.

Carmela Fortuny

Volem agrair la feina feta i la que ens queda per fer. Continuarem defensant el model de ciutat que estimem. Gràcies Llibe per aquesta mirada nacional, però també local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.