El cost de l'equip de govern creix un 21,6% tot i la reducció de sous


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal de Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del ple municipal de Sant Cugat / Foto: Localpres

Les retribucions dels càrrecs electes del nou equip de govern suposen un cost de 634.652,02 €. Això implica un increment del 21.6% respecte a l'anterior mandat, ja que el govern municipal ha passat de 10 a 13 regidors. Per compensar aquest augment, el govern format per ERC-MES, el PSC i la CUP-PC ha rebaixat en un 15% el sou de l'alcaldessa, en un 10% els dels tinents d'alcalde i un 5% els dels regidors. Tot plegat, genera un estalvi d'uns 167.622,61 euros anuals.

Finalment, l'equip de govern té vuit dedicacions exclusives i cinc dedicacions parcials. En el darrer ple municipal, es va aprovar el canvi de dedicació del regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo. Fins ara, només cobrava dietes i ha passat a tenir dedicació exclusiva. Tots els partits van votar a favor excepte Cs que va votar en contra.

Retribucions econòmiques
El sou de l'alcaldessa es redueix un 15% (passant de 79.598,27 a 67.658,53 €/anuals bruts); els sous dels tinents d'alcaldia es redueixen un 10% (passant de 64.418,17 a 57.976,36 €/anuals bruts en dedicació exclusiva); i els sous dels regidors es redueixen un 5% (passant de 50.442,98 a 47.920,83 €/anuals bruts en dedicació exclusiva). La retribució dels regidors de l'oposició es manté igual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.