Brugarolas substituirà Lliberia com a regidor de Junts després de la renúncia de Solanellas


  • Comparteix:

Carles Brugarolas / Foto: Junts per Sant Cugat

Carles Brugarolas / Foto: Junts per Sant Cugat

Carles Brugarolas serà el substitut de Josep Lluís Lliberia com a regidor de Junts per Sant Cugat. L'entrada de l'exregidor i extinent d'alcaldia, número 11 de la candidatura a les municipals, es produeix després de la renúncia de l'exregidora Sílvia Solanellas, número 10 a la llista. Segons ha informat el grup municipal, el canvi es farà efectiu 'molt probablement' a partir del ple del 16 de setembre. La renúncia de Solanellas és la segona que viu l'espai polític en les darreres setmanes després que Lliberia decidís deixar l'espai pels 'pactes amb el 155'.

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha explicat a Cugat Mèdia que la renúncia de Solanellas obeeix a una 'decisió personal' per motius semblants als de Lliberia. 'A nosaltres ens hauria agradat que hagués seguit formant part de l'espai polític, però ha decidit seguir col·laborant-hi des de fora', ha dit Fortuny.

Fortuny també ha atribuït les renúncies de Lliberia i Solanellas a la 'transversalitat' de l'espai. 'No som un partit polític, no hi ha discplina de vot ni de partit, sinó diversitat d'opinions i molta reflexió', ha explicat la portaveu de la plataforma, que ha dit que Solanellas ha meditat la decisió durant unes setmanes.

Solanellas: 'Una qüestió de coherència'
Solanellas ha explicat a Cugat Mèdia que es tracta d'una 'qüestió de coherència' després de no compartir 'els pactes amb el 155'. L'exregidora ha admès que no ha estat una decisió fàcil i que, fins i tot, s'havia plantejat entrar com a regidora no adscrita. Tot i així, diu, ha decidit sortir de l'espai polític per 'visualitzar el desacord'. Solanellas també ha explicat que seguirà mantenint una relació cordial amb Junts per Sant Cugat i que continuarà col·laborant-hi des de fora.


Carmela Fortuny

Una decisió personal, molt relacionada amb la mateixa que va prendre Josep Lluís Lliberia. La diferència és que ella ja era regidor i ella encara no. En aquest cas és renunciar a la llista i donar pas al següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.